Helemaal super

Heel snel op de hoogte gebracht dat de verzending wat vertraging had keurig verpakt en verstuurd waardoor de kwaliteit van het product niet verloren is gegaan

Wederom correcte + zeer vlotte levering

Eenvoudig bestellen/ betalen, prima communicatie over verdere afhandeling van de bestelling en buitengewoon vlotte levering

Prima snelheid en accuratesse

Iedere bestelling wordt steeds correct verwerkt en met snelle levering. Zorgt voor grote tevredenheid.

fantastisch

snel, goede service

Topshop

Leuke acties en goede (online) service

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling!

Uitmuntend!

Niets anders dan lof!!!!

Je besteld en de volgende dag in huis. Wordt altijd netjes verpakt. Het aanbod is zeer ruim. En de sales zijn ook altijd fijn :-)

Goede kwaliteit en snel geleverd

Het product werd in uitstekende staat afgeleverd. Het product werd ook binnen de gestelde levertijd geleverd.

Jullie zijn GE-WEL-DIG!

Mooie store is ons mooie stad Goede service en altijd vriendelijk!

Prima snelle service. Uitstekend retourbeleid. Erg tevreden over mijn aankopen van de mooiste club van Nederland.

Super tevreden over de fanstore en producten

Ik bestelde voor mijn vriend het nieuwe psv uit tenue voor zijn verjaardag. Alles op de site ging super makkelijk en het pak zat zo in mijn winkelwagen. Ik was nog aan het twijfelen of ik het shirt zou laten bedrukken maar gelukkig stond er bij dat er in september nieuwe rugnummers komen en je dat dan ook nog kan doen. Dit heb ik dan ook gedaan en laat hem in september nog bedrukken. In mijn mail hielden jullie mij goed op de hoogte wanneer het pakketje kwam. Zou super leuk vinden als ik het bedrag terug kan winnen dan kan ik zelf namelijk ook het psv shirt halen ;) ben stiekem ook fan geworden namelijk

Goed en snel geholpen, vriendelijk personeel

Top bedrijf

Ik heb mijn bestelling gedaan bij psv. Toen ik mijn producten binnen kreeg bleek het te klein uit te vallen. Na dat ik opgebeld had en zeer nette en beleefde mensen te woord had gestaan kon ik het gewoon omruilen in de winkel. En ook daar waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom mijn complimenten voor het zo vriendelijk personeel

Goede levering, mooi shirt

Snelle en correcte levering. Mooi shirt die lekker zot en waarin ik me thuis voel

Uitstekende Service en klantvriendelijkheid

Bestelling liep vlot, maatvoering is duidelijk. Bestelling had iets vertraging ivm de vele bestellingen van het nieuwe tenue, maar kreeg daar een goede attentie voor.

top shirt

Voor PSV spullen ben je hier aan het juiste adres

Top werk elke keer weer.

Ga zo door

Sneller dan ik had verwacht lag het shirt al op de mat in al z'n pracht

Goede en snelle service, op de site makkelijk op weg geholpen en binnen no-time had ik het nieuwe tenue al ik huis!

Goede, snelle en vriendelijke service van de medewerk(st) ers van de PSV Fanstore!

We zijn goed geholpen. Uiteindelijk nog 10% korting ontvangen via de clubkaart.

snelle en duidelijk geholpen

goed geholpen hoe met de korting in werking treed

Altijd uit het hart van rood en wit.

Wat we ook kopen en bestellen het word altijd uit het rood witte hart geleverd.

Snel en Makkelijk

Zeer tevreden met mijn aankoop

Veel keus, snel geleverd.

Meerdere bestellingen gedaan altijd goed. Word verzonden met dhl dat vind ik zelf wel minder.

Top levering en super snel!

Het bestelproces is zeer eenvoudig. Producten worden snel geleverd en de communicatie is helder. Verder geen bijzonderheden. Gewoon erg goed geregeld.

Top!!

Top kwaliteit!! Beste club van Nederland!!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.