Positieve ervaringen

De website is helder en alles wijst zich vanzelf. Het bestel en bezorg proces is bijna perfect. Enige verbeterpuntje zou nog zijn om na de bestelling direct een verwachte bezorgdatum te vermelden. Verder louter positief.

Mooie winkel met vriendelijk personeel!

Mijn psv club winkel met eigenlijk teveel mooie psv artikelen. Is dr iets met kleding of iets anders. Ben k tot nu toe nog altijd vriendelijk en goed geholpen door het personeel.En als het moest iets retour terug gekregen. Bedankt psv fanstore!

Snelle levering en goede producten

De bestelde artikelen zijn de volgende dag al geleverd. Mooie producten alleen helaas ook een item te groot. Snel contact gelegd met de fanstore en alles goed geregeld!

Snelle bezorging en goede service

Mijn pakket is de volgende dag al bezorgd en het product was goed en mooi.

Super blij mee

Was er snel de bestelling die ik had besteld super blij mee

3. Nieuwe sets

3 nieuwe trainingssetjes besteld.. 1 met lange broek en en 2 korte sets. Heerlijk draagbaar. Snel geleverd en goed ingepakt..

Top levering

Top kwaliteit gewoon top levering

Altijd fijne hulp van de medewerkers. Prijzen zijn wel wat hoog maar aan het einde van het seizoen is alles mooi afgeprijst

Snelle en goede service!

Voor mijn zoon twee tenues besteld. Deze laat in de middag besteld en de volgende dag hadden we deze al binnen. Mijn zoon was helemaal gelukkig!

Service perfect, levering perfect, producten zeer goed

Alles is goed aan de fanstore. Goede service, goede leveringen en het pand ziet er ook top uit. Ik mis alleen nog wat ‘grappige’ items. Ik vernam bijvoorbeeld dat jullie geen shotglazen verkopen, dat is jammer.

Alles liep gesmeerd

We zijn blij met hoe het bestellen verliep, de prijs (de producten waren in de aanbieding), de snelle levering en de producten zelf. De communicatie over het lever moment was ook goed. Al met al een prima ervaring en een aanrader.

Echt heel goed!

De bestelling was een dag of 2 later al binnen en mooi optijd voor de bekerfinale. De nieuwe shirts waren meteen getoond op Stratumseind

Snel en precies!

Fijn dat er ook snel reactie komt op vragen tussendoor!

Geweldig!

Onze zoon is helemaal blij met zijn Phoxytas, drinkbeker en broodtrommel. Hij was flink aan het springen en dansen toen hij zag dat Phoxy een pakketje had gebracht :-) Zijn tas en toebehoren moesten zelfs mee naar bed en hij is nu heel blij dat hij naar school mag, met zijn nieuwe spulletjes. Zo vroeg is hij nog nooit opgestaan voor school haha

Mooi pak

Super mooi voetbal pak. Goede kwaliteit en het zit lekker. Ze hebben natuurlijk net gewonnen, dus je kunt er met trots inlopen.

Mijn zoon is er nog steeds zo trots op!

Heel snel geleverd. Super net en stoer voetbal pak… toffe sokken erbij… meneer trekt het pakje het liefst elke dag aan, ook als hij niet gaat voetballen en (helaas) naar school moet. Goede kwaliteit!

Snel geleverd en genoeg keuze!

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Vaak ‘s avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Mooi assortiment.

Top kleding

Super mooie kleding. Zowel 1913 est als PSV line. Het halve niet gekleurde sterretje is vanwege na mijn idee onhandige kleding maattabel. Verder zeer tevreden.

Prima en snelle service

Ik had wat kleding gekocht online voor onze jarige zoon. De maat was helaas niet goed en ruilen in de fanstore was geen probleem. Top

aankoop en levering binnen 24 uur

Mijn prachtige aankoop voor drie mensen is binnen 24 uur geleverd

Goed en snel geleverd

Mooie en goede kwaliteit kleding, snel geleverd en mooie aanbiedingen!

Onduidelijke informatie over product

Ik heb een Xavi Simons t-shirt besteld voor mijn jarige zoontje. Achteraf geconcludeerd dat levertijd duurt tot 10 dagen omdat deze wordt gezien als gepersonaliseerde artikel,prima maar waarom staat deze informatie niet duidelijk aangegeven onder de product omschrijving van de t-shirt? Dan zou mens direct kunnen zien dat levertijd duurt het langer dan normaal.! Verjaardag cadeau wordt dus niet op tijd geleverd. Jammer! In klantenservice map,onder de Bezorging staat er wel op over de leveringstijd van gepersonaliseerde artikelen maar waarom niet in het omschrijving van het product,onder de foto,dan is dat toch meteen duidelijk voor de klant?#kleinlettertjes

Een woord super

Goede communicatie, en de levering van de mooie shirtjes was sneller dan eerder gecommuniceerd,

Beste kwaliteit

Een heel mooi shirt met perfecte kwaliteit.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.