Het pakket was er binnen 3 dagen en het tenue zit als gegoten!

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit en snel geleverd

Optijd geleverd, goede kwaliteit, goede communicatie

De producten werden geleverd op moment van verwachting en in goede staat en goede kwaliteit

Werelds

Had 2 psv shirts besteld net voor de bekerfinale had ze beide optijd binnen top winkel Psv top club

Super geholpen

Ik werd heel fijn welkom geheten en geholpen met wat ik zocht.

Heel blij met de bestelling!

We hebben een bestelling met prachtige psv artikelen snel en netjes ontvangen! Als echte psv supporters konden we niet wachten en gelukkig voor mij en mijn zoontje was alles er snel!

Snel en compleet!

Het kwam snel aan en was goed ingepakt en compleet!

Zeer snelle en correcte levering.

Supersnel geleverd en alles netjes verpakt. Zeer tevreden!

Uitstekende service en kwaliteit

Heb in de aanbieding een authentic shirt met bedrukking besteld. In korte tijd geleverd via de post en kwaliteit la verwacht! Voor iedereen aan te bevelen!

Top kwaliteit!

Wij bestellen regelmatig psv artikelen, altijd prima in orde!

Alles was exact zoals ik verwachtte van de foto’s en levering was snel en accuraat.

Perfecte maten komen overeen netjes afgewerkt goede stof en vooral heel belangrijk een hele goede en snelle service

Goed en snel

Mijn ervaring heb ik als goed ervaren. Ik had vragen over het shirt waarover ik gemaild had, en had toen binnen 30 minuten snel en duidelijk antwoord waardoor ik goed geholpen was.

Duidelijke communicatie en op tijd in huis

PSV bestellingen worden altijd keurig verpakt en op tijd verstuurd. Afgelopen periode 2 bestellingen vlak na elkaar gedaan, dit haf in 1 pakket gemogen maar begrijpelijk is dit logistiek niet te doen voor jullie.

Top kwaliteit en super service

Ik heb vaker iets besteld bij de PSV Fanstore en altijd is alles super. Ook als we naar de store zelf komen zijn de medewerkers altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Als we iets niet kunnen vinden helpen ze graag en dat met een vriendelijk gezicht en dat doet alles voor ons!

Topservice, gelukkig kind

Snelle service en een kind wat erg blij is met zijn zelfgekochte kleding en gekregen poster van xavi simons

Goede kwaliteit

De producten waren snel geleverd en alles was naar wens

Top website, heldere checkout en goed productportfolio

Checkout is heel goed. Verder goed Productportfolio en heldere omschrijving.

Super duidelijk en snel

Snelle en duidelijke website

Super personeel

Je komt het zelden tegen dat je nog zo klantvriendelijk geholpen wordt. Onze zoon van 7 jaar kon daarom “alleen” winkelen en wij afrekenen…

Erg duidelijke mails, snelle levering en fijne hulp.

Na het bestellen, wat overigens erg snel en makkelijk ging, kreeg ik direct een bevestigingsmail en verwachte bezorgtijd. Uiteindelijk was de bestelling daarvoor al geleverd. Perfect.

Snelle levering en correctie na levering

Snelle, nette en goede levering van de bestelde producten.

Snelle, nette en goede levering van de bestelde producten. Niets op aan te merken.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.