Goed!

Mooie producten met prima service.

Top shop!

Zowel fysiek als online een top aanbod en goede service.

Typisch PSV

Daar waar we samen staan en zullen blijven staan. Bekerfinale shirt gaat geluk brengen.

Fijne kleren bestelt

Voldoet altijd aan verwachting

Een shirt besteld met bedrukking. Netjes geleverd en precies zoals de site doet verwachten. Contact via e-mail is ook goed en duidelijk. Altijd weer top!

Super mooie voetbalschoenen

Snel geleverd, mooie schoenen en de juiste maat besteld

Super snel en goed

Superrrrrrrr

Fijne communicatie over mijn bestelling. Verwachte levertijd en verzending top!

Het is super snel binnen gekomen, hele goede kwaliteit van het shirt en de sjaal. Ik ben er super blij mee!!.

38e shirt binnen.

Snel en netjes bezorgd, ee weer bij mee en mijn verzameling weer een jaar compleet.

Netjes en binnen 3 werkdagen.

Shirt nummer 38 binnen weer een jaar compleet.

Snelle service, makkelijk bestellen

Mooie psv producten te koop. In de sale iets moois kunnen scoren. Werd snel geleverd! 2 blije psv fans in huis ;)

Goed leuk van het briefje

Prima goede prijs snelle bezorging voor zoveel shirts

Goed overzichtelijk

Op de momenten dat ik wat nodig heb is het er. Dan is het gewoon goed.

Goed product

Ik heb voor mijn vader en mij een shirt gekocht van de bekerfinale. Omdat ik vind dat mijn vader dit verdient. Hij heeft jarenlang een seizoenkaart gehad, maar kan niet meer naar het stadion. Ik zet de traditie voort omdat hij mijn beste vriend is.

Snel en goe spul

Was heel snel binne en kwaliteit is Gvd goe

Geweldif

Ik heb een bekerfinale shirt besteld, en hem ruim voor de laatste afleverdatum binnengekregen. Ik een jongen uit arnhem die psv met de voet volgt dat resulteert in een seizoenskaart waar ik geweldige dagen me beleef! Psv is mijn club

Erg goed

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd. De volgende keer bestel ik wéér met alle plezier bij de psv fanstore!

Goede service snel binnen

Helemaal top gedaan, het is mooie kwaliteit en het is snel binnen. Zo ben ik ready voor de bekerfinale en kan ik genieten van het shirt! Goede service het was eerder binnen dat ik heb gedacht en als het niet goed is kan je het altijd goed terug sturen! Top werk psv! Kunnen de andere nog wat van leren

Goede levering en kwaliteit

Het pakket kwam erg snel met een vriendelijke bezorger. De kortingscode was ook makkelijk toe te passen op de website en het shirt is van goede kwaliteit. Een fijne stof, op naar de bekerfinale!

Top service, snel en netjes geleverd

Het pakketje is zowel snel als goed verzorgd geleverd met een leuke present erbij. Zeker voor andere fans aan te bevelen. Ook de korting makkelijk toe kunnen passen.

Duidelijk en goed

Duidelijke info over bezorgdatum en goede kwaliteit

Super snelle en correcte levering

Zeer goede service

Uitmuntende ervaring

Al jaren maak ik gebruik van deze service. Elke keer met een glimlach, passie en trots draag ik de shirts. Samen zijn we sterk want Eendracht maakt Macht!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.