Very Nice!

Perfect and fast service

Shirt snel binnen en goede kwaliteit

Via een duidelijke melding zag ik dat er nog maar 1 shirt in maat M met 'Xavi Simons' achterop beschikbaar was. Deze heb ik z.s.m. besteld en kreeg ook tegelijkertijd snel binnen. Erg tevreden over! Shirt beschikt zich ook van goede kwaliteit. (3e shirt van psv, blauw).

Bestellen ging makkelijk en snel

Snelle levering dan verwacht en een prachtig shirt, klasse!

Was een hele goede ervaring

Het was heel snel binnen en ik hoef te niet lang te wachten. Ben heel erg blij met mijn shirt!!

Belachelijk dat je een t shirt met de naam.van een voetballer niet kunt ruilen !!!!!

Belachelijk dat je een thuisvoetbalshirt met een naam.van een voetballer erop niet kunt ruilen !!! Lijkt me dat jullie er daar genoeg van hebben !!

Zeer overzichtelijk en top bezorging!

De PSV FANstore is naar mijn ervaring een prettige plek om aankopen te doen. Ik haal hier het liefst mijn PSV-gerelateerde kleding, dat heeft te maken met het willen steunen van de club die ik support én de mogelijkheden tot personalisatie van voetbalshirts, die op andere websites weinig tot niet te vinden is. Ook de bezorging verloopt prima, en bij mijn laatste bestelling kwam mijn shirt zelfs dagen eerder aan dan verwacht. Voor elke persoon die geïnteresseerd is in PSV-merchandise is dit dan ook dé winkel om zaken mee te doen!

Mooi psv tenue

Snelle levering en mooi pakje ontvangen. Mijn zoontje was helemaal blij!

Mooie overzichtelijke duidelijke site snelle levering

Zeer leuke nieuwe collectie voor de kids , in een woord geweldig shop er graag

Het shirt was snel geleverd en van top kwaliteit bedrukking zit er goed op en badge ook. Al met al zeer tevreden met het product

Goed en snel

Goede en snelle bezorging. Mooie kwaliteit kleding, waar voor je geld

We vinden super!

We wonen ver weg dus we bestellen veel online. Service is goed en alles wordt snel bezorgd. We zijn nu 2x in de fanstore in het stadion geweest en ook daar was de Service en snelheid top. Ik heb 2 jongens 1 van 7 en 1 en 4 en die zijn helemaal enthousiast van alles wat maar met PSV te maken heeft.

Mooi pak besteld en snel geleverd

Het trainingspak voldoet aan mijn verwachtingen en was snel geleverd.

Snel geleverd product zoals verwacht

Zo snelle levering echt top mijn dochter is er zo blij mee dat ze het meteen aan wilde en niet kon wachten tot haar verjaardag 22 April

Kwalitatief superieur

Dochter helemaal blij met haar mooie shirt van Xavi Simons!

Top en snel geleverd

Het was top fijne site en snel geleverd.

Ik koop vaker via deze site en het word altijd netjes en op tijd bezorgd.

Vraag omtrent verzendkosten

Er werden verzendkosten gerekend ondanks dat ik op 5 cent na voor 100 euro in mijn bestelling had. Na kort mailcontact werd mij een code toegestuurd, waarmee ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Snel en milieuvriendelijk, want anders had ik mijn bestelling aangevuld om boven de 100 euro te komen om vervolgens een item weer direct retour te sturen. Goede en snelle afhandeling

Snelle levering, goed product

Snelle bezorging

Mooi pak besteld voor mijn man. Man blij, ik ook weer blij want is mooie kwaliteit dus sta niet voor L ....als ik ernaast loop.

Top site voor de trouwe PSV liefhebber

Makkelijke en snelle site om je nieuwste PSV gear te bestellen. Zo blijf je up to date met de nieuwste PSV goodies en kleding. En kan je als trouwe PSV supporter shinen tijdens de wedstrijden!!

Bijna perfect

Product kwaliteit is goed levering is goed maat is bijna altijd goed, niks mis mee dus

Op tijd en goede kwaliteit

Bestelling is netjes op tijd geleverd en was goed verpakt. Spullen zijn van goede kwaliteit en ook al veel complimentjes ontvangen. Kortom je kunt hier met een gerust hart bestellen.

snel en overzichtelijk

snel en overzichtelijk een aantal items kunnen aanschaffen welke de volgende dag al bezorgd werden!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.