Zeer snelle bezorging

Zondag middag besteld, maandag al in huis, super snel!

Hey allerbeste net als PSV zelf

De bestelling voor mijn zoontje en m’n beste kameraad z’n zoontjes eerste tenue ging super snel en eenvoudig! Als het dalijk past kunnen we als trotse ouders naar onze jongens kijken in het mooiste tenue van de wereld! C’mon PSV

Snelle vlotte en eenvoudige invulbare site en goede service

Omdat ik in Groningen woon, bestel ik regelmatig via de site bij de fanstore. Snel en eenvoudig kan ik bestellen en ik ben altijd positief verrast dat ik binnen 3 dagen de bestelling binnen heb. Juist bij shirts waarbij namen en badges kunnen worden besteld, perfect. De fanstore is net als PSV, mijn nummer 1.

Voor mijn broer en voor ons is deze kleding ideaal! ;)

Mijn broer met het downsyndroom (23 jaar) is kieskeurig in het dragen van kleding. Zo draagt hij het liefst de zelfde broek met shirt en vest. Nieuwe kleren, laat hij links liggen. Hij is groot fan van PSV. Jullie kleding is echt de uitkomst voor hem en voor ons ;) Hij heeft de kleding zelf uitgekozen en is er onwijs blij mee. Hij draagt het heel graag!

Geweldig snelle levering

Voor de beide kleinzoons een psv tenue voor ze besteld. Uiteraard goede kwaliteit maar ook echt super snel geleverd.

super en super kwaliteit

snelle bezorging en de kwaliteit is super. ben super blij met mijn kado.

Mooie producten, supersnelle levering! Gewoon echt super!

Geweldige service

Zeer behulpzaam in de fanstore .En uit de webshop zeer snelle levering. In een woordTOP

Snelle service en fantastische producten

Psv levert snel en netjes alle hoogwaardige spullen gepersonaliseerd en op maat die besteld worden. Ga zo door!

Abel en betrouwbaar

Wij bestellen altijd vanuit Duitsland en nog nooit Problemen gehad Met de bestellingen en altijd snel geleverd

Goede snelle service

Gewoon top

Top club. Al jaren fan van!!

Duidelijk en snelle service

Zowel het selecteren, kopen als retourneren gaat makkelijk en snel

Ik had een topvrouw aan de lijn, want er was de verkeerde maar opgestuurd. Uiteindelijk heb ik het nog kunnen kopen(maar dan wel een s ipv een m). Alleen jammer dat het toch net te klein was. Plus het was de Black Friday trainingspak en jammer genoeg was die voor de rest al uitverkocht. Ondanks dat een fijne ervaring. Iedereen ken een fout maken. Vriendelijke groet, JOËL FAUSER EN OHJA zet guti voortaan aub altijd basis de statistieken liegen er niet om!

Top shirt met snelle levering

Keepers shirt met opdruk besteld. Ziet er goed en netjes uit en was er binnen een week.

Top producten en snelle levering

Goed verpakt en snel geleverd.

Snel, makkelijk en professioneel!

Gewoon wat je van een website verwacht

Prima service, alleen informatie over verwachte levertijd kan beter.

Alles was prima, alleen suggestie dat je bestelling binnen 1-2 dagen in huis hebt, klopt niet. Shirt met bedrukking duurt bijna een week. Zou handig zijn om te weten, zeker als het een kado betreft.

Fijne winkel goed personeel

Goede service en vriendelijk personeel. Gr Erik

Snelle goede webshop

De store levert zoals je hoopt. Snel en betrouwbaar en met duidelijke instructies voor evt vragen en retours etc.

geweldig

Goede levering, wel teveel betaald !

9 Januari bestelling gedaan, 3 weken later in de aanbieding. Heel jammer.

Niets te klagen, alles was prima

In Eindhoven kopen en in Barcelona snel geleverd!

De eerste keer dat ik online besteld heb is goed bevallen. Gemakkelijk bestellen en goed geleverd. De PSV fanstore heeft een groot aanbod, waardoor in het buitenland meer kunnen kopen dan het wedstrijd tenue alleen.

Altijd top kwaliteit

Mijn bestelling wordt altijd snel verstuurd en er is nooit wat mis mee!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.