Goed, maar wel een verbeterpunt.

Mooi shirt, snel verzonden en duidelijke webshop. Wilde mijn bestelling annuleren, omdat er nog geen eredivisie badge op zat, maar dat kan niet helaas. Had het mailtje waarin ik vroeg om een annulering al vrijwel direct gestuurd. Verder is alles super goed verlopen!

Fijne gezellige winkel

Leuke gezellige winkel met behulpzaam personeel

Vandaag besteld morgen in huis echt een top service Mooie producten Beste site

Super blij mee!

Altijd tevreden met de spullen en service

Een nette goed uitziende store

Alles duidelijk te vinden snelle en goede levering

Snel en betrouwbaar

Makkelijke website en snelle levering zonder poespas...

Goede service en snelle levering

Tweede keer dat ik nu bestel. Eerste keer had ik een klacht. Ik kon het kosteloos retouren en kreeg een ander shirt. Tweede bestelling was opnieuw snel verzonden! Mn zoon is er erg blij mee

Goede kwaliteit

Erg goede kwaliteit en een snelle levering!

Goed en snel

Snel bezorgt, netjes verpakt

5 STARS

Hello, Bought many jerseys of PSV and these are all shipped in a prompt shipping method. always receive them in a timely manner although I am located in China. pretty far from the Netherlands. The customer service is also great, very clear, and informative. Will purchase it again. Best, Alex

Vlot, prima

Gemakkelijk besteld en vlot bezorgd.

Snelle en gemakkelijke levering.

Snel en correct!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Overzichtelijk en snel!

De fysieke store is een beleving op zich en de online store is overzichtelijk. En elke keer weer snelle bezorging!

Snelle levering, goed product

Goed geholpen met mijn vraag.

Goed en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag , zodat ik het gewenste kon bestellen. Prima service. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Duidelijke site, snelle service.

Heel goed!

Super, mooi netjes verpakt! En snel verstuurd :) Zodat mijn zoontje snel van zijn nieuwe pak kon genieten, heel blij mee :)

Sneller en aardige service

De fanstore is goed bereikbaar en geven een aardig en goed antwoord op je vraag. Ook de levering van mijn bestelling ging zoals verwacht en er was niks raars mee.

Doodzieke t-shirt, donders goed gedaan mannen.

Fenomenaal shirtje, prima snelle bezorging. PRACHTIG

Fijne kleding. Duidelijke acties en kortingen. Zeer toegankelijk ook de website. Erg blij met de psv trainingskleding.

Uitstekend.

Fanstore was erg duidelijk omtrent het bestellen. Ook was mijn pakketje erg duidelijk te volgen en werd ik goed op de hoogte gehouden.

Goed overzichtelijk en snel geleverd!

Snelle bevestiging van de bestelling, snelle levering. De site is goed overzichtelijk en je hebt keuze uit veel dingen.

Snel en simpel

Het ging makkelijk en snel bezorgd, top!

Snelle levering + hartstikke mooi shirt

Mooi shirt en sneller binnen dan verwacht

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.