Goede en snelle service

Ondanks dat ik voor Ajax ben en dit shirt dus voor mijn beste vriend heb gekocht, moet ik zeggen dat ik het een mooi shirt vond die snel geleverd is.

Goed product

Goed product, kwam er goed uit en snelle levering.

Mooie winkelen duidelijke site

Mooie duidelijke site. Ik merkte alleen dat het staan op de mail lijst niet werkte wanneer een product weer voorradig was vandaar geen volledige 10

1e pakket wat ik bestelde duurde erg lang qua verzending maar toen ik contact zocht werd het meteen geregeld. 2e pakket ging goed, dag na de bestelling al binnen.

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle levering! Valt perfect. En een zeer tevreden kind & opa!

Prima webshop

Kon vinden wat ik zocht. Een afbeelding bij de maattabel van waar tot waar je moet meten zou wel prettig zijn.

Super snelle service!

Woensdag besteld, donderdag in huis.... super snel, goed ingepakt. Top kwaliteit!!

Afbeelding fanstore

Ik had het trainingspak Parisian Nights besteld, en op de website zag deze er mooi uit, met een donkerblauwe matglans. Bij het openmaken van de verpakking was ik toch enigszins teleurgesteld; de kleur was toch wat ik ervan had verwacht. De kleur was toch wat stoffiger. Echter zit het trainingspak dermate goed dat ik heb besloten deze te houden. Desalniettemin had ik het trainingspak niet gekocht als ik deze in een fysieke fanshop had zien liggen.

Super snelle en goede levering

Gepersonaliseerd wedstrijd shirt besteld. Super snelle levering en netjes verpakt. Mooie bedrukking. Iemand erg blij gemaakt met het shirt ;)

Makkelijk hanteerbare site en betrouwbare, snelle levering

Producten zijn gemakkelijk te vinden op de site, de producten zijn van goede kwaliteit en de levering is betrouwbaar.

Alles ziet er super uit, enigste nadeel is de lange levertijd

Shirt gekocht en super blij mee.

Betere omschrijving.

Betere omschrijving van de badge dat dat de vriendeloterij is.

Helemaal top!

Alles ging van een super, van bestelling tot levering

Duidelijke website en snelle levering. Retourbeleid is TOP!

De website is erg overzichtelijk en bestellen is gemakkelijk. Dit geldt ook voor gepersonaliseerde items. Uitstekende retourservice! Bij de levering wordt ook gelijk een retouretiket meegeleverd. Retourneren is hierdoor heel eenvoudig omdat aanmelden niet nodig is en jet het pakket zo bij een DHL servicepunt kan afgeven. Het geld heb je vervolgens binnen enkele dagen op je rekening.

Goede en snelle levering

Makkelijke site, goede en snelle levering

Precies goed

In de drukste tijd van het jaar het juiste product binnen enkele dagen leveren, precies zoals is beloofd. Dat betekent een 10.

Een top ervaring met klantenservice

Voor onze kleinzoon van 10 jaar wilden wij voor Kerst het PSV uittenue kopen maar de gewenste maat was helaas niet op voorraad. Contact opgenomen met de klantenservice en de medewerkster vertelde ons de PSV Fanstore site rond medio december in de gaten te houden want mogelijk zou er nog nieuwe voorraad komen. En ja het is gelukt. Onze kleinzoon was superblij met het kerstcadeau; hij dartelt nu rond op het voetbalveld in de uitrusting van zijn favoriete club.

Super service en kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit. Een fantastisch kerstcadeau voor mijn jongste zoon. Pasvorm is goed, lekker materiaal. Hij is er erg blij mee.

Snel, simpel en ziet netjes uit!

Ik heb in de store in Eindhoven zelf een aantal artikelen gekocht en nu online besteld, voor een custom shirt kwam het erg snel binnen. Ook is de website netjes en overzichtelijk.

Trainingspak van psv besteld en snel ontvangen sinds dien draag ik niet anders meer!!!

Prima webshop. Goede service!

Kerstcadeau gekocht voor zoon, duidelijke overzichtelijke webshop. Snel gevonden wat ik nodig had. Helaas even moeten wachten totdat de maat weer was bijgevuld en toen meteen besteld. Snel in huis, netjes verpakt. Kortom een goede ervaring en een grote fan blij gemaakt!

Hele goede en fijne producten, echter zijn deze wel aan de prijzige kant.

In één woord super!

Goede kwaliteit, ziet er top uit. Erg blij mee.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.