Toppie, helemaal gelukkig met mijn aankoop!

Superslim ben ik met mijn pakkie. Heerlijk om in te sporten, voor op de bank en de blits mee te maken, Thanks!!

Slechte ervaring met verzending

Slecht gehandeld bij fout van adres door store, krijgen een pakket terug omdat adres fout is en ze besluiten hem opnieuw te verzenden naar dat adres zonder enige navraag wat fout is gegaan. ik had zelf als contact gehad met ze dat als hij terug kwam dat het adres gewijzigd moest worden, maar nee ze sturen het(zonder track and trace deze keer) opnieuw naar een adres dat eerder niet werkte....

Goed product en snel geleverd

Mooie kleding set voor mijn jongste met ook nog een handdoek en broodtrommel: allemaal van goede kwaliteit, makkelijk besteld, en snel geleverd. Voor 5 sterren mag de prijs iets vriendelijker gemaakt worden

Subliem

In de ochtend heb is er telefonisch contact geweest met de mensen van PSV FANstore. deze heeft mij keurig uitgelegd hoe en waar ik de promotiecode kon invoeren bij de bestelling. Ben zeer tevreden over hoe klantvriendelijk ik te woord ben gestaan, en het product wat reeds geleverd is!

Subliem

Goede en snelle service

Netjes en zeer snel geleverd, top.

Goede en snelle service

Netjes en zeer snel geleverd, top.

Een snelle service met goede kwaliteit

Ik heb het wedstrijd shirt en broekje besteld voor mijn zoon. Ik heb met gakpo bedrukking erop besteld dus heb goed naar de maten op het maatschema gekeken ivm niet terug kunnen sturen en dat klopt prima!! Mijn zoon is er heel blij mee net als z’n beanie en handschoenen voor de kou!!

Voelt goed aan.

Leuke en originele items voor het hele gezin!

Leuke items in herkenbare rubrieken onderverdeeld. Artikelen zien er mooi uit. Ook de kleding. Mooie spullen die hopelijk even mooi blijven. Makkelijk te bestellen en snelle complete levering.

Uitstekende website en producten!

Ik heb een Thuisshirt 22/23 van Xavi Simons en een PSV Sjaal via de website gekocht. Het bestellen en betalen was heel eenvoudig en het pakketje kwam binnen de verwachte leveringstijd aan. Ik zou deze fanstore iedereen aanraden!

Uitstekende website en producten!

Als Sinterklaascadeautje voor onze eerste kleinzoon een baby outfitje van PSV besteld, wat ontzettend leuk! En het leukste was nog dat onze zoon (de vader van de baby) zei dat dit het allerleukste cadeau ever was!

Perfecte service en levering op tijd

We hebben de bestelling correct en op tijd ontvangen. Duidelijke webpagina.

Perfecte service en levering op tijd

We hebben de bestelling correct en op tijd ontvangen. Duidelijke webpagina.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.