Gemakkelijke site om op te zoeken. Bezorging verliep vlekkeloos

Gemakkelijke site om op te zoeken. Bezorging verliep vlekkeloos

Slecht bereikbaar

Kleding en bezorgen is goed. Maar heb de verkeerde maat besteld en heb hiervoor gebeld en gemaild en geen reactie. Ik begreep wel dat op de site staat dat ik met ordernummer kan retourneren. Maar dit ordernummer zou 85 of 100 moeten bevatten en dat was ook niet het geval. Jammer dat ik ver weg woon anders was het geen probleem geweest erheen te rijden en te ruilen.

Slecht bereikbaar

Als Sinterklaascadeautje voor onze eerste kleinzoon een baby outfitje van PSV besteld, wat ontzettend leuk! En het leukste was nog dat onze zoon (de vader van de baby) zei dat dit het allerleukste cadeau ever was!

Snelle levering en goede producten

Heb 2 bestellingen gedaan. Ook een shirt met naam en was een snelle levering en het is super mooi gedaan. Bedankt daarvoor

Wat een mooi tenue!

Mijn zoon wilde graag het 3e uittenue. Een heel mooi product en goede kwaliteit. En met Xavi op zijn rug, maakt het helemaal compleet. Service en levering prima. Maar dat is eigenlijk altijd zo.

Goede snelle service met prima kwaliteit

Heb het wedstrijd shirt en broekje besteld voor mijn zoon met de opdruk gakpo erop. Was even goed opletten met de maat maar met het maatschema een hele goede keuze gemaakt en t past perfect!! Hij is er super blij met net als met z’n beanie en handschoenen voor de kou

Geweldig!

Heb het eerste PSV outfitje voor onze kleinzoon van 4 maanden besteld. Wat ontzettend leuk, en nog leuker om van onze zoon (de vader van de baby) te horen dat dit het leukste cadeautje ever was!!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.