Prima trainingspak

Hoewel de maat in eerste instantie niet meer beschikbaar was op het moment dat ik wilde bestellen. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice heb ik na een paar dagen op hun advies nogmaals gekeken en gelukkig was de maat die in wilde voor mijn zoon we beschikbaar. Snelle vlotte levering en het pak zag er ook prima uit. Complimenten voor de klantenservice.

Snelle levering, alles duidelijk omschreven

Perfect!

Snelle levering, prachtig artikel! Perfecte service en product!

Helemaal top

Psv tenue besteld

Heel goede service

Mijn kleinzoontje is hartstikke fan van psv in hart en nieren en hij is maar 6 jaar oud..Hij wilt altijd tenues van psv en hij heeft ze ook allemaal..ik moet altijd lachen in de winkel want daar wordt hij meteen herkent..echt dankjulliewel voor de altijd goede service en we zullen ook altijd vaste klant blijven...

Ongelofelijk dat een te klein kindershirt met rugnummer niet geretourneerd kan worden !!!

Zeer ontevreden. Een te klein kindershirt, met rugnummer en naam Luuk de Jong, niet kunnen retourneren vind ik zeer klantonvriendelijk. In deze moderne tijden van webshops eigenlijk niet uit te leggen. Zeer nare smaak in m’n mond aan overgehouden.

duidelijk en snelle levering

Bestelde producten snel in huis en zien er goed uit. Jammer dat er veel maten geruime tijd niet meer op voorraad zijn, waardoor niet alles te verkrijgen was.

Prachtige producten en goede kwaliteit

Nadat we bij phoxy op bezoek waren geweest met de kindjes en even een rondje gemaakt hebben in het winkeltje hadden we een aantal leuke dingen gevonden voor sinterklaas, deze hebben we thuis op ons gemakt besteld, en de dag erna was het al in huis, top service! Goede prijs en kwaliteit is top! Wij gaan zeker vaker wat bestellen of kopen in het winkeltje!

Wat een heerlijk pak!

Na jaren werd mijn trainingstop te klein en was hij aan vervanging toe. De keuze was snel gemaakt. Hopelijk heb ik net zo veel en net zo lang plezier van deze top met broek. Een neutrale kleur dus kan veel gedragen worden. Kwaliteit blijft super, lekker zittend materiaal. We kunnen weer vooruit!

Goede service waar je mensen mee blij maakt

Artikelen netjes en op tijd ontvangen!

Snel besteld en goed geleverd.

Snelle levering en super kwaliteit

2 dagen na de bestelling had ik de kleding al thuis. Het trainingspak is erg mooi en van goede kwaliteit. Het T-shirt uit de 1913 collectie heeft een hele mooie pasvorm en hier ben ik echt heel blij mee. Ik ga zeker meer kopen uit deze collectie.

Snelle levering en goede service

In de week van Black friday mijn bestelling gedaan. Levering kon daardoor langer duren maar mijn cadeaubon was snel en daarmee ruim op tijd binnen! Bedankt PSV!

Perfect en snel!

Twee kado bonnen gekocht! Binnen dag in huis!

Altijd snel antwoord op mijn vragen en bij klachten super geholpen. Ook wouden producten snel verzonden. Kortom wij winkelen er graag!

Simply the Best

1910 x ga ik nog bestellen dan zit ik op 1913

Makkelijk snel en overzichtelijk

Altijd makkelijk en overzichtelijk, mooi aanbod en een fijne service.

Niet alles ontvangen

Doos was open en daardoor niet alles ontvangen.

Top, zo mooi en fijn!

Mooiste pak van de mooiste club van Nederland!

Prima nog wel wat verbetering mogelijk

Jammer dat je geen melding kunt ontvangen als iets weer op voorraad komt en jammer dat je online geen bedrukking aan kunt vragen/bestellen

Kwalitatief goed en zeer snel

Ik heb het betreffende pak voor mijn zoon besteld, in de avond, uur of 10 ongeveer en de volgende middag, begin middag, thuis ontvangen. Geen klachten, geen commentaar, helemaal top!

Heel mooi pakje

Heel mooi pakje besteld. Snel geleverd. Gewoon Top!

Mooie kwaliteit en pasvorm

Pasvorm is goed (niet te wijd zoals bij sportkleren regelmatig het geval is), mooie kwaliteit stof.

Snelle levering en kwaliteit boven verwachting

Wij hebben voor onze zoon het PSV presentatiepak besteld en vervolgens snel ontvangen. De kwaliteit is beter dan de kwaliteit van zijn overige trainingspakken. Super pasvorm, vooral slank op benen! Top.

Super tevreden

Super tevreden

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.