Hele blije kids met deze mooie trainingspakken

Ik had twee juichende kinderen toen ze hun verjaardagscadeau uitpakten. De trainingspakken werden meteen aangetrokken en de hele dag liepen ze als trotse pauwen rond.

Snelle en goede service

Ik heb op zondag besteld en had het op maandagavond al binnen. Er werd aangegeven dat het langer zou kunnen duren ivm de drukte, maar had het pakketje toch de dag erna binnen. het pakketje was netjes ingepakt en zag er goed uit. ik ben er blij mee :)

Super ervaring!

Ik ben heel erg tevreden hoe snel en soepel de bestelling is verlopen. Heb 2 keer bij jullie besteld en beide keren kwam het snel aan. Top!

Snelle levering, trainingspak precies naar wens!

Erg positieve ervaring met de PSV fanshop! Online zijn de producten eenvoudig te vinden met uitgebreide product informatie. Daardoor het juiste maat trainingspak snel geleverd gekregen. Klein minpuntje was de timing van van de trainingspakken actie ;-), daardoor op een paar dagen de actie misgelopen. Het pak is zeker een aanrader. Mijn vriend is erg blij mee.

Snelle levering, goede service

Goede actie voor de trainingscollectie! Snelle levering. Tevreden

Heel tevreden over geleverde service

Foto’s zijn duidelijk. Ook zie je reviews van andere mensen die mij voor zijn gegaan. Ik beveel de webshop zeker aan!

Prima , maar er kunnen wel dingen beter

ik had 2 kaarten verkocht via resale, de manier om de code te verwerken is echt te lastig. onvindbaar , vervolgens toen ik hem had gevonden had ik een fout in de code, maar ik kreeg niet de juiste / geen foutmelding, hierdoor heb ik de betaling 5x geprobeerd en vervolgens de helpdesk gebeld. lang in de wacht gestaan en toen ik ze eindelijk aan de lijn had werd de verbinding verbroken. poging 2... toen kwam ik er eindelijk achter dat de fout bij mij lag maar dat had eigenlijk veel simpeler gekund als de melding was geweest dat de code niet juist was. daarna kwam het pakket ook later binnen dan wat er op de site staat. voor mij niet erg maarja wat je zegt moet je nakomen!!

Prima service en snelle manier van werken

Snelle levering en erg mooie bestelling

Mijn bestelling was erg snel binnen. Ik heb een shirt en trui besteld. Beide zijn van erg goede kwaliteit. De kleding valt naar maat en sluiten mooi op het lichaam aan. Heel erg tevreden met de service en producten!

Super snel geregeld

Ik vond dat het bestellen snel ging. Goede uitleg op de site en er staat ook veel informatie over het product! Ik ben zeer tevreden over het product en de kwaliteit van de site

Uitstekende service

December cadeaus op tijd besteld, alles binnen de gestelde tijd bezorgd. Super service en alles netjes verpakt. Wij kunnen de jongens blij maken met hun nieuwe shirts met naam!!!

Geweldig zoals altijd!!

Ik bestel vaker iets in de fanstore. Het is altijd overzichtelijk. Het wordt zeer snel verzonden. En het komt netjes verpakt aan. Thumbs up!

snelle goede levering

Het was makkelijk bestellen. En een snelle goed levering. de pakjes waren precies goed.

Snelle bezorging

Bezorging was prima. Goed op de hoogte gehouden. Kleding zit perfect

Tevreden over aankoop

Tevreden over aankoop en contsct met klantenservice. Er zat een vlek in de broek en deze mocht ik terug sturen en nieuwe krijgen of uitwassen om te kijken of het eruit ging. Als jet er niet uit ging mocht hij alsnog terug gestuurde worden.

Overzichtelijke website en snelle levering

Uittenue 2022/2023 voor mijn zoon besteld.ik ben erg blij met de snelle levering.

Ik bestel regelmatig iets bij psv. Mijn ervaring is dat je goed en duidelijk op de hoogte gehouden word van je levering. Ook is het altijd snel in huis nooit vertraging. Verder is de kwaliteit van de producten zeer goed. Dus zeker een aanrader

Geweldig trainingspak

Super service, snelle verzending

S’avonds verschillende producten besteld en volgende dag al in huis.

's Avonds een bestelling geplaatst op de overzichtelijke site en een dag later al geleverd. Top.

Snel

Snelle service. Spullen een dag later al thuis.

Goede en duidelijke service bij ook nog eens de mooiste club van Nederland

Bestelling geplaatst, duidelijk wanneer het binnen zou komen, kwam daadwerkelijk ook die datum binnen en het is nog een mooi trainingspak ook!!

S avonds mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Helemaal top!!

Goede service en uitstekende producten!

Uitstekend, alles was in orde en natuurlijk spullen van de mooiste club uit Nederland!

Duidelijke communicatie, makkelijk georganiseerd en producten snel en netjes in huis

Duidelijke communicatie, heldere website en makkelijk georganiseerd en producten snel en netjes in huis.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.