Goed bedrijf

Goede service nooit problemen

Goed, maar kan beter

Het shirt is fantastisch, de bedrukking is uitstekend. Echter, de omruilpolicy voor bedrukte shirts kan ik mijn ogen beter. Ik heb altijd maat M net zoals mijn huidige PSV shirt maar deze authentieke versie zit smaller dan al mijn andere M shirts. Bijv. De authentieke jersey van Juve past mij wel en dit PSV shirt niet. Ik heb Cody Gakpo achterop laten zetten en een Eredivisie badge erbij gedaan omdat ik een cadeaukaart van mijn familie had gekregen afgelopen kerst. Als ik deze niet had dan had ik nooit 165 euro aan een shirt uitgegeven. Nu heb ik een shirt dat net niet past voor 165 euro en kan ik hem niet omruilen voor een L. Ik snap dat het niet zou kunnen als je je eigen naam achterop hebt laten zetten, maar de naam van de captain en sterspeler van de ploeg.. al in al, de bezorging was snel, het shirt is mooi en goed bedrukt, maar de service achteraf kan beter. Ook zou het fijn zijn als de maten van de shirts in cm (borst, taille, lengte) worden aangegeven zodat je precies weet hoe groot een specifieke maat is want zoals voor mij het geval is, verwacht je dat als je altijd een M draagt een M van het authentieke shirt je ook moet passen.

Snelle en soepele bestelling en afhandeling

Prima ervaring. De bestelling ging gemakkelijk en werd ook snel uitgeleverd.

Geweldige webshop en uitstekende service

Snel verzonden, netjes geleverd en mooie producten.

Goede staat van service en bezorging

Pakket voldeed aan verwachting, dat geldt voor zowel de informatie rondom als de verzending en het product

Snelle levering en goede service

Snel goed geleverd en nette service goede kwaliteit.

Goede service en kwaliteit. Ik geef ieder jaar rond de feestdagen mijn partner de kleding cadeau.. Niet eens voor me zelf.

Fijne service met redelijke bezorging

Service vanuit PSV was prima, Pakketje werd alleen 3 dagen later pas geleverd door DHL.

Super slecht

Vandaag besteld morgen in huis is niet waar een vriend van mij is jarig en die word vandaag 18 dus had er op gerekend dat het wel op tijd binnen zou komen super slechte servers

Slecht

Zo slecht telefonisch bereikbaar

Webshop werkt prima. Ideaal als je niet in de gelegenheid bent om in de winkel te shoppen

Makkelijk

Prima site, makkelijk te bestellen, alles duidelijk en ervaring is dat het snel wordt bezorgd.

Correct en snel

Correct en snel!

Custom jersey

I went to the Dutch website and was able to order and I don’t read the beautiful Dutch language. I ordered a jersey which they couldn’t make but customer service was very helpful and I was able to order the jersey. I live in Austin Texas and was able to receive the jersey quickly. The material is amazing! So light! But I have learned that size XXL is much bigger in the land of fat Americans . The XXL and b the Netherlands is much smaller than those in the US, so please consider that if ordering from overseas and get a larger size.

Goede maat en top levering!

Snel gepersonaliseerd en snel geleverd!

Top winkel!!

Top winkel!!!

Heel erg goed

Site is overzichtelijk en mooi

Duidelijk en prettig

Snelle service, duidelijke site!

Snel en goed

Ruime keuze aan maten, ook de kinder maten. Binnen 4 werkdagen zijn de shirts met gepersonifieerde bedrukking thuis geleverd. Precies oprijd om 2 jonge fans te verrassen!

Goede snelle levering. Al regelmatig besteld nooit problemen gehad.

Al regelmatig spullen besteld voor mijn zoontje. Nog nooit problemen gehad en altijd snelle en goede levering.

Verkeerde maat met bedrukking geleverd

Ik had eerst de verkeerde maat besteld, maar na telefonisch contact te hebben gehad met de fanshop kreeg ik het antwoord dat het aangepast was in het systeem. Eenmaal het pakketje thuis te hebben bleek het dus niet zo te zijn. Het shirtje past me wel dus heb er daarom ook niks mee gedaan maar vind het wel belangrijk om mee te delen.

Super kwaliteit

Super mooie shirts en items goede site makkelijk te bestellen snel mails ontvangen

Snelle service, uitstekende kwaliteit. Mijn jaarlijks cadeau viel in de smaak!

top kwaliteit ,snelle levering .

2 shirts besteld en auto matten voor mijn zoon zijn verjaardag hij was er happy mee !!

Niet zo duur als veel andere tenues en een makkelijke en duidelijke website

Makkelijke website waar je meteen kan vinden wat je wilt hebben. Prijzen waren oké en ik kreeg m’n bestelling netjes binnen een dag binnen.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.