Kleding zit goed en lekker

Een fijn traingspak en houd je warm Top voor de koudere dagen

Altijd goed!

Meerdere malen besteld en altijd goed geleverd en kwaliteit!

Makkelijk en goed

Makkelijk bestellen en goede kwaliteit. Verpakking is ook goed en niet overbodige lucht transport

Makkelijk zaken te vinden

Erg vriendelijke klantenservice

Ik ben erg goed geholpen!

Mooie producten en snelle service

Vlotte afhandeling

Bestelling eerder ontvangen dan verwacht. Alles zag er keurig uit en mijn zoontje is er heel blij mee!

top kwaliteit

helemaal goed

Goede kwaliteit.

Een supermooi tenue, wel prijzig... maar goede kwaliteit!

Snelle levering, top product

Duidelijk wanneer het geleverd zou worden. Snelle levering.

Snelle service, net verpakt.

Binnen 3 dagen had ik de spullen binnen. Kleding en spullen komen overeen zoals op de site staat. Prima geregeld en snelle service.

Snelle en kloppende service, alles naar wens

Maten staan juist aangegeven en product is precies als op de foto’s

Leuke en fijne voetbalset

Snelle levering.

Prima degelijk

Gemakkelijke zonder problemen levering duurde wat langer

Snelle levering!

Snelle levering, mooie producten

Zoon is helemaal blij met de kleding. En de snelle levering was ook top.

Duidelijk en makkelijk

Ik vond mijn bestelling makkelijk gaan dit mede door de duidelijkheid op de site waarbij je makkelijk je keuzes op een rijtje hebt. Hierdoor kan je snel en overzichtelijk zien wat er allemaal extra bij komt. Ook in de winkelwagen is alles heel overzichtelijk zodat je precies onder elkaar hebt staan wat je gaat bestellen

Snel besteld en geleverd

Werkt prima online bestellen goede productomschrijving

Geweldige producten en goed en snel geholpen

Via webshop besteld en goed en helder te gebruiken De volgende dag alles al thuis Perfecte kwaliteit

De kleding is goed en was snelle levering

Ik heb een goede ervaring en was ook een erg snelle levering

Goed!

Helaas is het uitbroekje (kids) niet leverbaar. Dit is ieder jaar in september/oktober. Jammer… Verder top service!

Geweldige mooie en goede fanstore !!

Geweldige mooie en goede fanstore !!

Fijn snel en efficient opgepakt deze bestelling

Super snel geregeld Super efficient Goede produkten tegen een betaalbare prijs

De bestelling was snel binnen

De bestelling was snel binnen en er was niks beschadigd. De maten kloppen ook ongeveer

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.