Goeie service en kwaliteit.

Snel bezorgd en perfect als omschreven gekregen.

Alles ging super Bestellen Alles in een prima staat ontvangen Alles was duidelijk Ga zo door

Goed geregeld

Alles netjes op tijd geleverd en de retour ook goed afgewikkeld dus al met al prima geregeld

Heel goed!

Bestelling geplaats en snel geleverd uitstekend product dankjewel

Eendracht maakt macht!

Goed aanbod, breed assortiment voor iedere leeftijd, goede service, leverbetrouwbaarheid is goed en de kwaliteit is goed!

Gewoon weg super

Super site en snelle bezorging

We zijn tevreden

Geen op of aanmerkingen of de levering, de duur van de levering en de producten. Zeer te vrede altijd na het bestelling op deze site.

Uitstekende kwaliteit spullen

Ik ben meerdere malen zelf in de PSV fanstore geweest en ik vind het er daar altijd goed uitzien. Er zijn vele leuke spullen te koop, van een goeie kwaliteits-prijs verhouding. Ook via de online fanshop heb ik meerdere malen tenues besteld. Daar is ook alles duidelijk aangegeven en je pakketje wordt snel en goed verpakt bezorgd, pluspunt dus.

Blije gezichten door een nieuw PSV shirt!

Voor de verjaardagen een dames en een heren thuis-shirt besteld met tekst. Bestellen online was eenvoudig. Het pakketje is netjes en op tijd bezorgd. Tevreden en blije gezichten.

Super blije zoon

Voor mijn zoon een nieuw shirt + short van PSV besteld voor zijn verjaardag. De levering volgde al na enkele dagen, met naambedrukking. Een SUPER blije zoon. Al eerdere shirt via PSV fanstore besteld, shirt worden veel gebruikt en gewassen. Maar blijven mooi, en ook de bedrukking blijft goed zitten.

Ik ben goed geholpen en ben blij met mijn bestelling.

Binnen tien minuten was ik klaar met bestellen de site is makkelijk en overzichtelijk.

Hele snelle service en natuurlijk de beste club van de wereld.

Te vrede

Zeer te vrede en wij zijn grote fan van PSV! Geweldig spelers en sportieve.

Alles goed en mooi verpakt optijd binnen kan niet beter

Top bedrijf

Altyd optijd met de bestelling en een goede service top

Alles op goed verpakt en goed geadresseerd.

Mijn oordeel aan verpakking en adresgegevens op het pakketje ben ik zeer tevreden over. Waar ik niet tevreden over ben is over de bezorgdienst. Ik had de dag van bezorgen namelijk vrij en de hele dag thuis. Ik woon op nummer 19 en het pakketje werd op nummer 25 afgegeven. Hier woont een oude mevrouw welke slecht ter been is en deze heeft het mij komen brengen. Ik vind deze bezorging niet zoals het hoort. Ik heb dit ook bij DHL gemeld maar ik vind ook dat jullie dit moeten weten. Met vriendelijke groeten Horrie Mertz

Service met een lach

Rugnummer op shirt van mijn zoon was op zijn kop geplakt. Behalve dat we hier hard om hebben moeten lachen werd het ook snel opgepakt en opgelost (nieuw shirt met bedrukking er correct op).

Top! Super fijne shirts en me zoon is er trots op!

Momenteel een moeilijke periode maar ook een prachtige periode is ons leven. Pas een dochter geboren Noëlle die het super doet maar daarnaast hebben we ook te horen gekregen dat me moeder ziek is met een akelige ziekte. Dus als onze trots van het zuiden moet voetballen en ik en mijn zoon de shirt kunnen aandoen dat geeft ons weer sprankje geluk! Daarnaast was de verpakking en levering perfect en we hebben onze steentje kunnen bijdragen aan deze prachtige brabantse club!

Geweldig voor vader en zoon

Een shirt en liefde voor vader en zoon. Zelfde rugnummer achternaam bij vader en bij zoon de voornaam. Als werknemer in de arena genieten bij winst van de Johan Cruijff schaal . En prachtige foto’s samen met een lach op onze gezichten

Superbehulpzaam

Mijn bestelling duurde wat langer dan dat er stond aangegeven. Na een mailwisseling met uitleg kregen we ook nog een paar wedstrijdroeien. Top geregeld!

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Snelle levering en een fijne webshop!

Wat mij betreft kampioen, on- en offline!

Beter laat dan nooit

Dus dit was de eerste keer dat ik 2 wedstrijdshirts gekocht heb en dan ook nog eens online Na mijn bestelling kreeg ik netjes een bevestiging van aankoop (bestellen ging uiterst gemakkelijk ivm de fijne site) Omdat ik voor bedrukking had gekozen kon het wat langer duren stond er in de mail Alleen het duurde iets langer dan ik had verwacht Daarom maar contact gezocht met de fanstore en die wist me te melden dat de bestelling binnen enkele dagen verzonden zou worden Prima levering netjes optijd op dat gebied De shirts zitten als gegoten Dus al met al zeer tevreden

Snelle levering volgens afspraak. Mooie kwaliteit

Vooraf twijfel over de juiste maat. Bij kindermaten staan geen afmetingen in tabel alleen volwassenen. Daarom gemaild en duidelijk antwoord gekregen. Nu juiste maat ontvangen. Gelukkig want heb laten bedrukken.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.