Heb het mooie nieuwe uittenui gekocht en besteld Het was een snelle en goede bozorging

Super snelle top winkel met vriendelijk personeel!

Super fijne winkel, altijd goed geholpen door het personeel. Prima geregeld en snelle service.

Super tenue en een goede en duidelijke service!

PSV fanatieke online heeft een hele duidelijke, producten snel te vinden website. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En de levering is top!!!

Makkelijk bestellen en snelle service

Veel keuze, makkelijk om te bestellen en snelle service, levering en communicatie

Nette winkel zeer vriendelijk geholpen

Zeer prettig

Schitterende producten, ken ook hendig 2 maten bestellen want terugsturen is toch gratis.

Altijd goede ervaring snel en makkelijk besteld en mooie kleding. Als er iets niet klopt word het meteen geregeld, top !

Mooie duidelijke site,snelle levering

Topsite. Duidelijk,overzichtelijk en snel geleverd.

Goede en snelle levering, top kwaliteit ook!

Shirt en broek waren netjes afgeleverd. Bedrukken was ook netjes.

Ik vind helemaal hartstikke mooi

Alles klopt, wat je besteld krijg je op de datum die ze voorspellen. Gewoon perfect dus!

Normaal altijd perfect deze keer niet super

Had 3 items Nieuwe uitshirt Psv romper Heritage polo Bij iemand anders geleverd die mij toen gebeld heeft, toen mijn bestelling daar op moeten halen wat voor mij 35 minuten rijden was heen en 35 minuten terug(dat is dezelfde tijd dat ik naar fanstore kon rijden). Mijn bestelling was helemaal geopend dus de nieuwigheid was er gewoon vanaf. Dit vond ik echt een nare ervaring, omdat alles geopend is geweest en ik alsnog een grote reistijd en kilometers voor af heb moeten leggen. Dus mijn bestelling heeft gewoon extra veel gekost week nadat besteld had in ontvangst kunnen nemen maar niet op de manier hoe het hoort. Erg jammer

snelle levering en super goede kwaliteit.

goede service en verzending van het pakket!

Superleuk pakje!

Ons zoontje heeft het nieuwe uittenue meteen besteld, hij had er al heel druk voor gespaard! Maar wat is hij er blij mee! Prima kwaliteit, ziet er mooi uit, levering duurde onngeveer een week. Wel heel jammer dat je maar tot 10 letters kunt laten bedrukken. Hij had er zo graag zijn achternaam (13 letters) op gehad!

Top site, duidelijk, snel en hij is van psv.

Wat wil je nog meer? Ik ben weer even voorzien met mijn jaarlijkse aankoop van een tenue!

Ideaal

Overzichtelijk, met duidelijke weergaven van de extra kosten van bijv. Bedrukkingen

Werd snel verzonden, duidelijke mails wanneer het verstuurd werdt! En natuurlijk fanatische kleding!

Helemaal top

Iedereen dik tevreden

Ik ben heel goed en snel geholpen

Goede service en snelle levering, vriendelijk personeel

TOP!!

giede keuze mogelijkheid meteen naar betaal.pagina en zeer snelle kevering

Super fijn

Duidelijke webshop. Snelle levering. Super tevreden

Top!!

prachtig shirt, goede service!

goede fanstore!!! zoon is er erg blij mee!

Redelijk tevreden

Het feit dat ze tot tweemaal toe verkeerde foto's gebruiken bij artikelen, en die nadat ik erachter kwam dat ik niet zou krijgen wat er online stond, neem ik ze kwalijk. Voor de rest is het een goede shop.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.