volgens verwachting

Als cadeau gegeven aan mijn jongste zoon. bijna elk jaar vanaf ongeveer 6 jaar. Traditie dus. Dit jaar nogmaals wegens 30 jarig verjaardag. Is met vreugde ontvangen

Kwaliteit en snelle service !

Binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt, onze jongens waren er blij mee.

Nooit optijd

Inmiddels echt al een keer of 5 besteld bij de onlinestore, maar nog geen enkele keer is de belofte vandaag besteld morgen in huis waargemaakt. En ja, je krijgt in de mail te zien dat ze de belofte voor gepersonaliseerde artikelen meteen verbreken (dus dat wordt niet tijdens het bestelproces vermeld), maar ook ongepersonaliseerde items duren vaak een dag of 5. Wachten vind ik echt geen probleem, maar maak geen beloftes die je niet na kan komen. Niet PSV-waardig

Goede service en mooie kwaliteit

Makkelijk te bestellen, goede prijs-kwaliteit, netjes op de hoogte gesteld van de vertraging en uiteindelijke levering.

Super service

Fijne website en service, mooi shirt.

Bezorgen binnen 24 uur wordt niet waar gemaakt

Nu 3 maal besteld en telkens veel langere bezorgtijd dan waarmee geadverteerd word.

Prachtig tenue

Prachtig tenue, mooie kleur en kwaliteit. Shirt is wel smal en lang, dus geen standaard pasvorm

Super snelle levering

Matig

Account aanmaken lukt niet. Heb recent een ledmaatschap voor m'n zoon gekocht, waar ik 10 procent korting mee moet krijgen. Alleen nergens kan ik het lidmaatschapnr ingeven. Kortom, nog een aantal verbeterpunten.

Duidelijke website, snelle levering! Alle producten keurig verpakt, geen op of aanmerkingen.

Topkwaliteit

In de sale gekocht dus de prijs viel mee. Nog steeds wel een beetje aan de dure kant. Echter is de kwaliteit wel echt heel goed, wat je natuurlijk ook mag verwachten voor die prijs

Altijd top in orde

bestelling wordt altijd supersnel en foutloos geleverd, zodat we weer supersnel in mooie, nieuwe kleding van onze club kunnen rondlopen.

Goede communicatie en levering

Mijn bestelling was wegens drukte niet op de bestelde dag verzonden, hier kreeg ik een nette mail van binnen, met de rede waardoor het vertraagd was. de eerst volgende dag ontving ik de track en trace en de dag erna was alles afgeleverd. Alles was juist geleverd en netjes verpakt.

Snelle leveringen

Binnen 2 dagen is je bestelling binnen.

Super tof shirt en short

Goede pasvorm, goede kwaliteit.

Geweldig mooie producten voor een redelijke prijs

Site is makkelijk te gebruiken en je krijgt waar voor je geld dus zal ieder jaar mijn producten blijven bestellen bij onze fanstore

Fantastische keuze, snel besteld en heel snel afgeleverd aan huis!

In de PSV fanstore kun je heel gemakkelijk kiezen uit een heel uitgebreid aanbod van artikelen van mijn favoriete voetbal club. Betalen is heel eenvoudig, in sommige gevallen met leuke kortingen en / of acties. Heel netjes wordt alles snel thuisbezorgd. Een en al Top!!

Fantastisch mooie ruim overzichtelijke fanstore.

Voor het eerst in de fanstore geweest. Blij verrast om te zien hoe alles opgezet was. Ruime keus en vriendelijke mensen. Bijna een uur geweest maar noooit het idee gehad hier wil ik snel weg.

Absolute top in fanland

Ik was op zoek naar een wedstrijd shirt en dat heb ik direct gevonden. De opdruk was zonder problemen op te geven. Al bladerend zag ik ook nog een mooie polo en t shirt. Die ook maar meteen besteld. Na 3 dagen alles in huis. Perfect!

Top service, top kwaliteit!

Zoals altijd een dn elle en goede levering, service en kwaliteit. Alles wat hoort bij n topclub als PSV! Chapeau, ga zo door!

Mooie kleding

Mooie kleding

Duidelijke site

Alles snel geleverd en goed

Prachtig pakje

Mooi tenue, sluit keurig aan. Onze zoon is er weer blij mee!

Snel en netjes verwerkt en ontvangen zoals gewoonlijk.

Echt een fantastisch mooi pak!

Erg goeie kwaliteit en mooie kleuren, ben er erg blij mee en zit hartstikke lekker krijg er alleen maar complimenten van!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.