Snelle levering en product kwaliteit is top

De producten zijn van perfecte kwaliteit en de levering is snel.

Een vertrouwd gevoel wat gecreëerd wordt door goede sevice

Zeer goed, de duidelijkheid van de producten en het bestellen daarvan is gemakkelijk, overzichtelijk, en adequaat.

In een woord fantastisch!

De bestelling, bezorging alles liep zoals het hoorde. De bestelde kleding ziet er niet alleen mooi uit maar passen ook nog eens goed!

Overall zeer tevreden muv 1 artikel

1 t-shirt met een zwart blok met tekst op het midden is na 1 wasbeurt een t-shirt geworden met een grauw blok waarop de tekst niet meer te lezen is

Super goede service

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel geleverd. Als de levering door de drukte wat vertraging oploopt dan wordt je keurig op de hoogte gehouden. Heel tevreden!

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Een bestelling heb je zo gedaan. De artikelen zijn eenvoudig te vinden. Er staat een uitgebreide beschrijving bij de artikelen. Keuze uit meerdere betalingsmethodes. En vervolgens wordt je bestelling lekker snel geleverd. Top service!

Dit geeft mij vertrouwen de moed en de kracht om verder te bouwen en producten te bestellen.

De bestelde producten (kleding) die door DHL op de afgesproken tijd zijn gebracht geven mij het vertrouwen de moed en de kracht om verder te bouwen aan mijn PSV collectie! Vooruit nu Rood-Witten Vooruit PSV!!

Perfecte service

uitstekend

Alles op tijd geleverd, mooie materialen, perfect op maat.

Mijn bestelling had enige tijd op zich laten wachten doordat er wat emblemen voor op Het shirt niet binnen waren. Contact opgenomen met een medewerkster van de PSV Fanstore en zij legde het probleem uit. Hiervoor volledig begrip en nu blij met de bestelling.

Goede service en snelle afhandeling

Middels e-mail op de hoogte gebracht van einde seizoens actie. Na het bestellen via de website de producten snel thuis bezorgt, top!

Goede en snelle levering alleen kleren vielen niet passend maar groter uit dan de normale maat. Voor de rest makkelijk retour kunnen sturen.

Geweldig!

Drie kinderen blij gemaakt met een wedstrijdshirtje.

Snelle leveringen van de mooie producten

Makkelijk te bestellen. Eigen naam op shirt met mooie letters bedrukt. Snel geleverd Kortom erg tevreden

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging naar de Verenigde Staten

Mijn zoontje is gelukkig

De kwaliteit is goed. De levering was op tijd.

Snelle complete levering

Mooie kleding snel geleverd

De nieuwe kleding is erg mooi en snel geleverd

Kwaliteit

Hele goede kwaliteit en super snelle levering! Heel erg tevreden

Duidelijke website, snelle levering.

Perfecte match

De website was duidelijk en door de snelle levering kon ik binnen no-time genieten van de bestelde producten.

Goede en snelle levering

Producten zijn netjes verpakt en worden snel verzonden.

Uitstekende service

Perfecte levering. Mooie tenues voor het hele gezin.

Makkelijk besteld en het was de volgende dag in huis. Ideaal!

Top ervaring

Geen problemen ervaren, snelle levering. Alleen maar pluspunten

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.