In 1 zin waardeloos

10 dagen geleden shirt besteld nog steeds niet binnen...geven de schuld aan DHL maar ik bestel bij PSV fanstore en waar t fout gaat maakt niet uit...psv moet ervoor zorgen dat klant tevreden is en die laat je na 10 dagen 9 mails en 5 telefoon gesprekken gewoon stikken weet nu nog niet wanneer ik t krijg vandaar mijn score voor PSV een 0

Uitstekende site en lekker makkelijk bestellen

Mooie korting op mijn favoriete uitshirt

Nvt

Teleurgesteld

Ik kocht mijn shirt met Gakpo bedrukking. De dag na de aankoop werd de prijs met ongeveer 60€ verlaagd. Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat hier een compensatie in mogelijk was en dat ik via de fanstore geholpen kon worden. Ik heb de laatste 2 uur van mijn werkdag opgenomen als vrij om ruim voor 5 uur terecht te kunnen in de winkel. Helaas was daar geen begrip voor de situatie en was de reden omdat ik Gakpo op het shirt had laten zijn waren mijn retourrechten vervallen. Wel waren ze erg blij me te helpen met het ruilen van het shirt naar een andere maat wat mijn aangeboden shirt was een L en omdat er Gakpo op stond zeiden ze dat ze hem toch binnen een dag kwijt waren. (wel de lusten niet de lasten ten koste van een goede klant en seizoenskaarthouder?!) Los van de voorwaarden gaat dit naar mijn mening volledig in strijd met elkaar want als ze het enkel terug hadden genomen (wat ze graag deden) had me dat nu 60,- gescheeld. hopelijk via deze weg kunnen jullie nog iets voor me betekenen, ik heb het andere shirt (de normale ipv autentic die niet in mijn maat voorradig was) met enige teleurstelling gedragen gister

Super goed

Gewoon klasse

Het bestellen online was simpel Bestelling was 2 dagen te laat. Daardoor was mijn kleinzoon zwaar teleurgesteld Aflevering was ook niet goed de pakket dienst heeft het omdat we niet thuis waren bij de voordeur neergelegd. Dus had men het zo mee kunnen nemen

Goede service,perfect

Top bedrijf nooit problemen mee gehad

Heel slecht

hallo, zeer slechte ervaring, het is meer dan twee weken geleden dat ik de aankoop heb gedaan en het geeft me geen stipte follow-up van mijn pakket, ik heb in andere clubs gekocht en ze komen binnen een week aan, erg teleurgesteld, sinds 30 mei het is niet bijgewerkt waar is mijn pakket

Niet snel maar mooi tenue. Broek niet best. Korting slecht

Tenue met bedrukking mooi maar heeft even op zich moeten wachten. Broek was te ruim en dun van stof. Korting ben ik niet tevreden over: nadat ik besteld had kreeg ik paar dagen later een mail met 20% korting. Dit was niet het geval toe ik bestelde. Dit is jammer.

Tevreden

Artikelen netjes en snel bezorgd, zelfs ver buiten Eindhoven.

Het is een goede service

Het is altijd goed gegaan. Heb meerdere bedrukte shirtjes allemaal netjes op tijd geleverd en duidelijk aangegeven hoe er besteld moest worden

prima ervaring

Goed op tijd en mooi assortiment

Hele goede en snelle afhandeling van bestelling

Hele goede en snelle afhandeling van bestelling. Product helemaal naar verwachting. Zoontje Apetrots!!

Snel, Prima

Bestellen ging prima, track code werd mee gestuurd en bestelling was volledig.

Goede website, mooie kleding van de mooiste club van De eredivisie!

Leuke shop met vriendelijk personeel

1 punt van kritiek wij hebben het derde tenue gekocht voor ons zoontje van 10 jaar maar er is geen broek van te krijgen in zijn maat.

Langzaam en slecht beschikbaar helaas

Groot liefhebber van psv. Shop is niks mis mee. Afhandeling wel. Pas bij navraag werd bestelling opgestuurd en bleek ineens broek niet meer leverbaar (resultaat: half tenue). Toch aanbevelen want spullen zijn top

Helemaal goed, op tijd en correcte bestelling

Niks mis mee, gekregen wat ik besteld heb binnen de tijd waarin het beloofd was, niks op aan te merken!!

Mijn zoontje zal helemaal uit zijn dak gaan als hij zijn shirt met zijn naam krijgt!

Ik had een psv shirt en broekje besteld en beide zijn van goede kwaliteit. Het enige minpunt vond ik dat het een week duurde voordat mijn pakketje aankwam. Dat mag van mij wel wat sneller zijn.

Kwaliteit goed alleen langer moeten wachten.

Je wordt zoveel mogelijk goed geïnformeerd alleen was mijn pakketje nog later dan dat er in de mail was aangegeven. Verder was het goed!

Elke keer als ik in de fanshop ben wordt ik super geholpen. Je hoeft het maar te vragen en ze staan direct voor je klaar. Ook als je online besteld je krijgt direct een email wanneer je pakket verwacht wordt etc. Heel fijn om zo mee te werken.

Als er PSV opstaat is het altijd goed

Mooie kwaliteit en wordt hier altijd met heel veel plezier gedragen.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.