komen afspraken niet na

Levering is slecht, komen afspraken niet na Dat schema op de website dat het de volgende dag wordt geleverd klopt echt niet. Je ontvangt zelfs geen mail, als je telefonisch contact opneemt krijg je iemand aan de telefoon die met de mond vol tanden zit en het ook niet weet en alleen zegt, ja het gaat daar niet goed in Utrecht

Eenvoudig en snel besteld en product ontvangen

Latenlevering

Er was aangegeven dat er 3 dagen extra levertijd konden zijn. Dit bleek uiteindelijk een hele week extra op de normale levertijd te zijn.

Ben blij met me trainingspak

Delivery tijd als beloofd

Een aanrader

Tenue voor mijn zoon besteld voor zijn verjaardag. Hele snelle levering en het tenue ziet er top uit! Een maatje groter besteld dan hij heeft. Maat prima zo.

Snelle bezorging en mooie bedrukking!

Snelle bezorging en mooie bedrukking van het uitshirt!

Goed, snelle levering!

Goed, alles was snel geleverd. Mijn zoon was superblij met zijn psv tenue.

Goed geleverd

Mooi tenue voor mijn zoon met opdruk. Redelijk snel geregeld.

Echt hele mooie spullen en tenue En echt super dat jullie veel met korting doen hou ik van

Was prima geregeld

Alles ging super goed snelle levering en 6 kindjes blij

Geweldig top kwaliteit netjes

Ik heb laatst psv tenue besteld en ziet er fantastisch uit goeie service op tijd binnen al met al ben razend enthousiast

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Wanneer je bij de PSV Fanstore producten besteld haal je kwaliteit in huis!

Goede ervaring!

Ik ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van de psvfsnstore. Vanwege de snelle verzending en lage bedrukkingskosten. Echt een aanrader!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

snelle en keurige levering

kwaliteit

Snelle levering en mooie kleding

Snelle levering en mooie kleding

Goede en snelle service

Goede omschrijving op de site voor de maatvoering en snelle levering

Duidelijke website

Ik wist van te voren wat ik nodig had en in welke maat. De website is heel overzichtelijk. Dus ik had het zo gevonden en besteld.

Goede kwaliteit

Leuke artikelen. Alleennjammer dat grote maten 3x xxxl snel zijn uitverkocht of niet verkrijgbaar.

Goed en vrij duidelijk

Prima service, snel en redelijk makkelijk. Ik wilde deels betalen met een gift-card. Dit had iets duidelijker vermeld kunnen worden hoe dit werkt. Uiteindelijk ging het allemaal vanzelf.

Altijd super kwaliteit tegen een gewone prijs.

Alleen de bestellingen duurde wat langer maar is op tijd via de mail aangekondigd. Conclusie: Gewoon goed!!

Levering duurde wat lang, maar voor de rest was de serves supper goed!

Snelle correcte levering.

Alles keurig verpakt en volgens afspraak geleverd.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.