1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

wil ik graag benoemen als ik de levering binnen heb.

neem een andere leverancier. Zeer slecht tot op heden nog niets ontvangen. post.nl werknemer neemt de moeite niet om uit te stappen, dit tot 3 keer toe. Wij waren thuis gebleven om de zending te ontvangen. Post.nl werknemer stopt voor onze woning maar stapt tot 3 keer toe niet uit, bij de 4 de keer doet hij een briefje in de bus, met dat we niet thuis zijn. Klacht ook bij post.nl neer gelegd.

Pluspunten

Exzellenter Service, ich hatte die boots versehentlich zweimal bestellt. Sehr schneller Versand nach Deutschland!

Pluspunten

Delivery Time

Pluspunten

Snelle levering/ persoonlijke behandeling / krantje bij de schoenen/ sfeer eromheen.

Evt makkelijk maken om speciale onderhouds spullen aan te schaffen als de schoenen hebt aangeschaft. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik daar niet veel aandacht aan geschonken heb.

Pluspunten

Quick delivery, perfect service, perfect product.

None.

Pluspunten

Rien à dire Achat Red Wing Iron Ranger ... Super !

Pluspunten

supersnel levering en goede afhandeling zoals je mag verwachten

Pluspunten

Always amazing products from Red Wing! Fast shipping and great service! A++ Thank you Red Wing Amsterdam

Pluspunten

all very well, fast and kind

Pluspunten

Website makkelijk te bedienen. Advies om één maat kleiner te nemen dan gebruikelijk is juist. Telefonisch contact verliep prettig. De schoenen zijn prachtig. Ik durfde ze bijna niet aan te trekken. Afhandeling van de bestelling was snel.

Zet niet alle modellen door elkaar, maar breng er op één of andere wijze ordening in aan, bijv. per model, qua schachthoogte, type zool, o.i.d.

Pluspunten

I'm very happy with my purchase! My new shoes are perfect, and delivery was fast and simple. Couldn't ask for more.

Pluspunten

About product: the same as i have seen in your website. perfect conditions. very nice " red wing post". shipment very quick

A chemical product for an accelerated ageing. :-)

Pluspunten

Leuke extra's in de doos bij de bestelling. Handgeschreven boodschap erbij. Snelle en professionele hulp aan de telefoon toen de betaalmethode niet direct lukte. Snelle verzending.

Pluspunten

Snelle service ( ook nazr belgie) en goed product!

Pluspunten

Vooral een zeer goede Customer service En de rest is natuurlijk ook perfect

Pluspunten

Excellent service. I loved the card within' the shoes box.

Pluspunten

I received personalized service from the store manager, although I was on the other side of Europe. He went to extra lengths to arrange alternative form of payment when Paypal let me down AND correctly advised me on sizing. What more could one ask?

Pluspunten

Nice, friendly and professional

Pluspunten

My third pair of Red Wings, very high quality shoes !

Reestraat 15

1016 DM Amsterdam