Net wat ik wou, dank je wel!

Perfect, scherp, net wat ik wou, dank je wel!

Beloftes worden niet altijd uitgevoerd

regelmatig bestellingen die beschadigd toekomen of zelfs helemaal niet, ofwel te laat ondanks dat er extra betaald is

Snelle lèvering en prima kwaliteit

Heel blij met mijn mooie banner!

Goede ondersteuning

Even moeilijk hier omwille van medewerker die gestopt is login niet meer toegankelijk, lopende bestelling .... maar goed opgelost door de medewerkers.

Notitie aan mezelf: hier niets meer bestellen.

Ik bestelde een reeks businesscards bij Printdeal.be, waarbij ik bewust koos voor de meest gekozen opties qua druk en papierkwaliteit. Helaas was de kwaliteit beneden alle peil. Letterlijk elk kaartje was bij ontvangst al beschadigd, door een combinatie van slechte bedrukking en gebrekkige verpakking. Alsof dat nog niet genoeg was, zijn de kaartjes ook nog eens slecht gesneden: overal zijn snijlijnen zichtbaar, op een witte achtergrond nota bene. Dat hoort absoluut niet bij een professioneel drukwerk. Het resultaat is simpelweg onbruikbaar. Zonde van het geld, en erg frustrerend wanneer je op tijd professioneel materiaal nodig hebt. Ik vraag me af of álles wat hier gedrukt wordt er zo uitziet? Notitie aan mezelf: hier niets meer bestellen.

ONTGOOCHELD

Pakketje niet afgeleverd omdat er niemand thuis was,terwijl we wel thuis waren . Pakket gaat naar post nl punt.We zijn al twee keer in post nl punt geweest en nog altijd geen pakje gezien.

Te laat

Bestelling te laat geleverd en dus nutteloos geworden.

De vertrouwde kwaliteit waar ik aan gewend ben.

Perfect van aanlevering tot eindresultaat. Als mijn klant zeer tevreden is, ben ik het ook :-) Keep up the good work!

Correcte service ne afwerking

Allse werd geleverd conforms op website aangegeven, kwaliteit was goed. Een tevreden klant !

Vlot

Vlot en professioneel

De communicatie verliep vlot met een heel goed gedrukt eindresultaat.

Top producten met top service!

Absolute top op alle vlakken!

Service top & mooie kwaliteit

Telefonisch contact tijdens aanmaken bestelling en opvolging van controle van het boekje. Snelle levering!

Snel en mooi afgewerkt.

Snel en mooi afgewerkt.

Altijd het gewenste resultaat en op tijd geleverd.

Al meermaals een bestelling geplaatst en steeds tevreden van het resultaat. Met de gratis monsterbox kan je gemakkelijk de gewenste papiersoort kiezen.

Altijd correcte levering

Grote bestelling correcte levering

Mooi resultaat en snelle levering

Ik heb mijn flyers vroeger ontvangen dan verwacht, dus dat was een aangename verrassing. Ze zien er ook prima uit. Bij de bestelling koos ik ervoor om extra te betalen voor een bijkomende check. Ik vond het jammer dat ik geen melding kreeg dat alles in orde was.

Snelle service en mooi resultaat!

Ik bestelde dinsdag en kreeg donderdag al alles aan. Ik betaalde meer om mijn ontwerp na te kijken maar daar ging iets mis… de tekst van op mijn sticker werd verwijderd waardoor ik dus stickers aankreeg die niet volledig waren. Het was wel een hele snelle service en een heel duidelijke website. De sticker die toekwam was ook super mooi gedrukt en uitgesneden. Bedankt! Enkel jammer van de tekst.

Zoals altijd...

Makkelijke tools online, vlotte communicatie en zeer goede kwaliteit druk, gecombineerd met correcte prijs.

Ondanks een opdruk in de verkeerde kleur wegens een miscommunicatie

Vanwege een miscommunicatie is de opdruk in de verkeerde kleur gebeurt, maar dit is perfect rechtgezet door Printdeal! Dank je wel!

VERY GOOD

vERY FAST AND GOOD SERVICE

Print kwaliteit is teleurstellend…

Ik had een T-shirt besteld met een foto erop die in had gemaakt. En toen ik deze binnenkreeg was de kwaliteit van de print erg slecht… het lijkt alsof de inkt al aan het afbrokkelen was. En dit was niet alleen op 1 shirt. Maar op beide die ik besteld had. Als er een premium optie was geweest voor de print had ik dit zeker gepakt maar dit was er niet. Jammer…

Correcte afhandeling van de bestelling.

Goede printkwaliteit en op tijd geleverd: top! Eén minpuntje: ik heb moeten zoeken naar de aanleverspecificaties. Via de link bij Klantenservice lukte het niet, maar gelukkig wel bij het uploaden van het ontwerp.

Super service!

Ondanks moeilijke aanzet toch prima werk dank aan goede klantenservice. Prima communicatie en hulp. Bedankt!

Heel tevreden

De leveringen zijn altijd op tijd

Ankerrui 11

2000 Antwerpen

+32(0) 70 27 50 28

Over Printdeal.be

Jouw one-stop shop voor allerlei drukwerken. Het ruimste assortiment van België, precies zoals jij het hebben wil. - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 8 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe Votre magasin pour toutes sortes d’impressions. Le plus grand assortiment en BE. Vous trouverez toujours ce dont vous avez besoin! - Toujours les meilleurs prix - Rapide, plus rapide, ultrarapide - Depuis 2013 - Impression au top - Tous les supports imprimables - Sans tracas