Altijd mooi drukwerk en goede service

Altijd mooi drukwerk en goede service

Goede service, goede kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit

Vlot en makkelijk maar afwerking heeft ruimte voor verbetering

Zeer klantvriendelijk platform om mee te werken. Duidelijke informatie; zowel qua prijszetting als verloop proces. Levering zoals beloofd. Enige minpunt is de afwerking; niet alle randen zijn netjes afgesneden. Sommige zijn echt gekarteld.

Alles klopt goed snel geregeld

Alles in orde snel geleverd

Super top

Snel en mooie kwaliteit, mooie kleuren. Super top!

Perfect!

Mooie folders, kleuren goed, papier zoals gevraagd, kortom een prima ervaring!

Kan ik op rekenen !

Snel,vlot en goed !

zeer goede kwaliteit en snel!

De bestelling ging zeer vlot, stevig materiaal en duidelijke print!

kwaliteit, snel, efficient, zeer goede prijs

perfect

Teleurgesteld, niet tevreden.

Doorheen de bestelling bleef opeens enkele dagen de communicatie uit. Ik heb herhaaldelijk gevraagd om op tijd te leveren, daarom dat ik besteld had. Na enkele dagen kreeg ik doodleuk een mail dat de levering niet op tijd kon gebeuren. Hier ben ik absoluut niet tevreden over. Het ontwerp is ook niet helemaal oké. Ik heb rekening gehouden met lijndiktes etc., maar op de afdruk zijn veel dingen niet te herkennen. Jammer!

Fast and good quality

Fast and good quality

De duurzaamheid van de stickers kan natuurlijk nog niet beoordeeld worden, dat zullen we over een paar jaar kunnen beoordelen.

Slecht !

Veel te late levering. Was voor een beurs dit weekend en brochures zijn nog steeds niet geleverd. Volledig mislukte beurs hierdoor !!

Snel en prima kwaliteit

Snel geleverd en prima kwaliteit drukwerk. Alleen het papier laat te wensen over. Trekt krom, is te dun en was maar langs 1 kant gestreken waardoor de afbeelding op de achterkant bleekjes was. Volgende keer zoek ik ander papier.

Zeer snelle service, mooie kwaliteit en goed geholpen aan de telefoon

Na een foutje bij de levering alles na één dag terug in orde.

Gemakkelijk om bestelling door te geven. Spoedige levering. Tip: trouwe klanten eens belonen met een korting bon.

Snelle levering! Goeie kwaliteit.

Ik kreeg mijn gevraagde product de dag erna reeds thuis geleverd. Zeer goeie kwaliteit, en service. Voor herhaling vatbaar.

Een bovengemiddeld prijs/ kwaliteits verhouding!

Ideale kleuren drukwerk voor verenigingen voor de prijs van zwart/wit copy's. Breed gamma van producten, van flyer tot spandoeken

vlot en goed

Gemakkelijk om te kiezen, te bestellen en te betalen. Drukwerk is goed!

Uitstekend. Goede kwaliteit en snelle levering

alles was in orde

- makkelijk kunnen kiezen welk soort sticker we nodig hadden - makkelijk zelf de lay-out gemaakt - snel en vlotte levering van de stickers

Mooie stickers!

Hele mooie stickers!

heel goede service

er was een fout geslopen in de productie- maar hebben ze op tijd rechtgezet. Dank!

zeer vlotte bestelling en correcte levering.

Het systeem om je bestanden up te loaden werkt goed en is eenvoudig. De kwaliteit is van de prints is hoog, voor een zeer redelijke prijs. Telefonisch contact voor ondersteuning is vriendelijk en duidelijk.

11 Ankerrui

Antwerpen 2000