Pluspunten
Prijs / kwaliteit dus....
Een keuze aanbieden van bestaande bonnen aanbieden, waarop enkel de hoofding van de Firma moet aangepast worden en zo dan in bestelling genomen worden.
Pluspunten
Altijd supersnel antwoord op mijn vragen.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn moest je wat je opslaat in "mijn favorieten" een naam kunnen geven. Zo vind ik makkelijker terug voor wat ik welk product gebruik.
Pluspunten
Snelle levering, white label levering! Top top top! Vaak zelfs sneller geleverd dan verwacht.
Groupage van levering ipv. te verdelen in 1, 2 of 3 leveringsmomenten. Wij, of in geval van rechtstreekse levering - de klant, worden hierdoor onnodig in onze activiteiten onderbroken. Ook is er onnodig extra verkeer op de weg en meer vervuilende uitstoot.
Pluspunten
prijs/kwaliteit, stipte levering
Pluspunten
Ideale partner in een sterk concurrerende markt.
Pluspunten
Bestanden gemakkelijk op te laden via website en snelle levering. Prima kwaliteit.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! Dat is altijd leuk om te lezen. Ik wens je nog een prettige dag verder. Groetjes, Billie
Pluspunten
We zijn HEEL erg tevreden over prinsdeal. Afspraken worden nagekomen, het personeel super vriendelijk en een helpen perfect waar nodig! Jullie bieden een ongelofelijke service en zijn voor de volle 100% aan te raden!!
Beste Elise, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback! Een goede service is waar wij naar streven :) Ik wens je nog een prettige dag verder. Groetjes, Billie
Pluspunten
Website is praktisch en proffesioneel. Zeer overzichtelijk en duidelijk voor gebruiker.
Verbeterpunten3 mesh spandoeken besteld maar randen slecht afgewerkt. Plooien in het doek. Ook extra betaald voor snelle levering maar levering was zelfs een dag te laat geleverd.
Beste, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je onze website handig vindt. Over de afwerking en de levering heb ik je zojuist een mail gestuurd, hopelijk kunnen wij je zo alsnog een gepaste oplossing voorzien. Ik wens je alvast een prettige dag verder! Groetjes, Billie
Bij onduidelijkheden zeker contact nemen met de klant. De omslagen zijn totaal mislukt.
Beste, Bedankt voor je bericht en je feedback. Wat jammer te lezen dat je niet tevreden bent van de bestelling. Ik heb je hierover een mail gestuurd, hopelijk kunnen we zo bekijken wat er is misgelopen en een gepaste oplossing voorzien. Prettige dag nog verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
Snelle en prima afwerking en levering.
Beste, Bedankt voor je positieve reactie, goed dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent. Ik wens je nog een prettige dag verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
Zeer tevreden over snelheid, kwaliteit en service.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, dat is altijd fijn om te lezen. Daar doen we het voor! Groetjes, Billie