Assortiment verder uitbreiden
Pluspunten
Snelle levering en behulpzame klantendienst. Gigantisch veel mogelijkheden om vanalles te bedrukken.
VerbeterpuntenSoms blijken de aanbevolen afmetingen toch niet goed: het PDF voorbeeld ziet er perfect uit maar bij levering blijkt er dan toch een deel afgesneden te zijn. Het is moeilijk om dit te corrigeren.
Pluspunten
Verbeterpunten2 identieke banners voor op een beurs besteld. 1 ervan is het logo op de stok gedrukt, de andere is ok. Er wordt voorgesteld 25% korting te geven, doch op een beursstand staat dit niet, korting is dus geen oplossing
Pluspunten
Voet en toebehoren van de beach flag zijn tot op heden nog NIET toegekomen??????????????
Pluspunten
zeer degelijk - snelle service - perfecte communicatie voorherhaling vatbaar
Pluspunten
Goede klantenservice Snelle levertijd
VerbeterpuntenEr was bij de laatste bestelling een magenta zweem over één van mijn foto's
Pluspunten
Alle promo-materiaal onder 1 adres.
Pluspunten
Het is fantastisch om met jullie samen te werken. Dank u wel voor de goede zorgen!
VerbeterpuntenHet zou handig zijn om een kleine afbeelding bij 'mijn bestellingen' te hebben. Zo zie je direct waar je moet zoeken. Soms zoek ik in mijn vorige bestellingen om te zien welke afmeting, of papier ik gebruikte.
Pluspunten
Helaas zowel bij mijn eerste als mijn tweede bestelling ging er iets fout (2e was fout door POSTNL), maar mensen zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en reiken meteen mogelijke oplossingen aan. Zeer klantvriendelijk en tevreden over de kwaliteit.
Pluspunten
Heel klantvriendelijk, vlot te bereiken indien je een vraag hebt. ASAP oplossing(en) indien er toch een probleem mocht zijn. Een heel tevreden klant.
Pluspunten
Vlotte service en goede prijs/kwaliteit!
VerbeterpuntenAls je bijv. stickers van éénzelfde formaat maar in verschillende varianten moet bestellen dan ben je genoodzaakt om ze één voor één in te geven. Het zou handig zijn als je slechts 1x het formaat/afwerking/oplage moet selecteren, je kan aanduiden hoeveel varianten er zijn en alle bestanden ineens kan uploaden. Nu is het vrij omslachtig...
Pluspunten
Alleen maar positief ! Zelfs na het doorsturen van een verkeerd bestand werd dit nog tijdig recht gezet door jullie. Super service !