Pluspunten
steeds volgens de afspraken!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Prijs/kwaliteit zijn jullie de beste. Ruime keuze aan materialen. Bij problemen word je direct geholpen.
VerbeterpuntenVorige keer 500 ronde stickers besteld, maar de uitlijning was niet echt gecentreerd. Anders nooit geen problemen gehad met bestellingen.
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de hele lijn. Als er eens een fout gebeurd, wordt dit onmiddellijk rechtgezet. Top.
VerbeterpuntenSoms kan een breder gamma papier een troef zijn.
Pluspunten
Altijd zeer tevreden over het eindresutaat!
Pluspunten
Ik had graag een hogere score gegeven voor "personeel" ... die leidinggevende moet een peoplemanager zijn om u tegen te zeggen ! Ik heb daar nog nooit een onvriendelijk teammember gesproken ! Zo gedienstig ... daar kunnen veel bedrijven eens iets van opsteken ! Top !
Verbeterpuntenik zou echt niet weten wat er nog beter kan .... (misschien de bereikbaarheid want de weg is opengebroken voor Printdeal .... (als ze dit nog kunnen oplossen moet je sprekn van een mirakel !)
Pluspunten
Zeer goede service en aanbod.
VerbeterpuntenAls klant zoek ik altijd naar nieuwigheden in het aanbod of extra inspiratie voor designs.
Pluspunten
Toen ik de balpennen ging ophalen, zat er niemand aan het onthaal. Dan heb ik even gebeld naar Printdeal en is er onmiddellijk iemand naar beneden gekomen.
VerbeterpuntenBel aan de inkom luider instellen?
Als je de snijranden niet respecteert staat uw tekst en kader niet juist georiënteerd. Wat de netheid en professionaliteit grotendeels teniet doet
De kleurvoering van eenzelfde decor durft doorheen verschillende producties in de tijd nogal wat kleurverschil vertonen.
Pluspunten
Correct en stipt