De hele bestelling werd in 4 à 5 keren verzonden. Dit zou misschien toch in één keer kunnen?
Pluspunten
Goede service maar....
Verbeterpunten…..het is jammer dat er, qua prijzen, geen onderscheid gemaakt wordt tussen doorverkoper en eindgebruiker.
Bedankt voor je mooie feedback, alsook het verbeterpunt. De prijzen zijn inderdaad voor iedereen dezelfde, dit komt omdat deze al zeer concurrentieel zijn (of dat proberen we althans). Als doorverkoper kan je je wel inschrijven voor ons partnerprogramma: https://www.printdeal.be/nl/pages/partnerprogramma?ref=search. Zo kan je als doorverkoper profiteren van mooie kortingen. Bij extra vragen mag je ons hierover altijd bellen of mailen. Michiel
Pluspunten
Afgeleverd resultaat. Aangeleverde verpakking. Tijdige aanlevering.
VerbeterpuntenOp de website zou je vroeger je afbeelding moeten kunnen uploaden om zo beter te kunnen bepalen naar welk formaat van afbeelding je best gaat. Wanneer je een afbeelding in een bepaalde afmeting op je pc hebt staan is het nu niet altijd duidelijk welk formaat je moet kiezen. Maar misschien heb ik er over gekeken. Alvast hartelijk bedankt.
Correcte behandeling. Proefdruk perfect geleverd. Een adres om te bewaren! Geen verbeterpunten momenteel
Dag Mia Geweldig bedankt voor je feedback. Jij tevreden, wij tevreden. :) Michiel
Zie mijn eerdere bemerking gegeven ifv #1644871
Bedankt voor je mooie score en opmerking betreffende onze uploadtool. We proberen het uploaden van je bestand zo duidelijk mogelijk uit te leggen, vandaar dat we sinds kort ook een nieuwe uploadtool hebben. Deze zal binnenkort verschijnen voor enkele producten. Hopelijk gaat het dan vlotter. Indien je graag wenst dat wij je bestand nakijken, mag je na het openen van de tool het venster terug sluiten. Je wordt doorverwezen naar een andere pagina waar je de knop 'alternatief uploaden' ziet staan. Ik neem notie van je verbeterpunt en we zullen zien of we dit nog beter kunnen in de toekomst. Michiel
Pluspunten
Vlotte service
VerbeterpuntenIk had 150 enveloppe besteld en er zijn er enkele met een ezelsoor toegekomen. Jammer want Ik ga ze gebruiken voor men geboortekaartjes te versturen en zou graag hebben dat deze zonder ezelsoren aankomen
Bedankt voor je mooie score. Het is natuurlijk jammer dat je bestelde enveloppen beschadigd zijn aangekomen. Als je ons je ordernummer doorgeeft met een foto van de beschadiging, sturen we je zo snel mogelijk nieuwe enveloppen. Michiel
Pluspunten
Had enkele problemen met mijn bestelling dat ik niet via de computer kon oplossen. Even gebeld met Printdeal en alles was op 3 minuutjes geregeld. Zéér tevreden over de geleverde grote stickers !!! Aanrader !!!
Verbeterpuntengeen
Wat een mooie score, bedankt hiervoor. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. :) Michiel
Pluspunten
Ondanks het feit dat dit een online winkel is, toch een goede persoonlijke service waar nodig.
VerbeterpuntenMogelijkheid om je winkelwagenmandje als offerte in pdf op te slaan
Pluspunten
Uitstekende service en persoonlijke hulp.
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Vlot en correct verloop
maatwerk introduceren voor klassiek drukwerk zoals flyers/ kaartjes enz
Dag Marc Bedankt om even te tijd te nemen voor je feedback. We doen wel degelijk maatwerk voor flyers, brochures enzovoort (custom formaten bijvoorbeeld). Hiervoor mag je ons altijd mailen of via de site een offerte-aanvraag sturen. Je krijgt binnen de 24u een antwoord. Michiel
Pluspunten
prima levering van eerste bestelling
Dag Linda Bedankt voor je mooie feedback. Daar doen we het voor! Michiel
Pluspunten
Een en al positief. Dak u voor de fijne samenwerking
Pluspunten
Heel behulpzaam! En makkelijk om het gratis op te halen bij hun in Antwerpen.
Danjewel Julie voor je mooie score en woorden! Het Printdeal-team dankt je. :) Michiel
Pluspunten
Kwaliteit is top!
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dat je via je account het ontwerp moet goedkeuren
Dag Willem Bedankt voor je positieve feedback en het verbeterpunt. Voor vele producten kan je inderdaad zelf je bestand goedkeuren via onze uploadtool. Dit is de laatste stap in het bestelproces, na de betaling. Indien je graag wenst dat wij je bestand nakijken, mag je na het openen van de tool dit venster terug sluiten. Je wordt doorverwezen naar een andere pagina waar je de knop 'alternatief uploaden' ziet staan. Ik neem notie van je verbeterpunt en we zullen zien of we dit nog duidelijker op de site kunnen zetten. Michiel