Pluspunten
Zeer klantvriendelijke- en professionele country manager Zeer goede kwaliteit tegen scherpe prijs
Pluspunten
- snelle levering - uitstekende klantenservice - uitstekende prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenDoe zo verder
Minste aanraking geeft schade op het doek. Jammer dat dit nergens vermeld staat. Had gerust meer willen betalen voor betere kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering, topkwaliteit van de flyers en snelle communicatie van de klantendienst
VerbeterpuntenStickers op rol zijn nogal prijzig.
Pluspunten
Enorm behulpzaam en geduldig. Goed product geleverd.
VerbeterpuntenVoorbeeld afbeelding voor bestelling. Nadruk leggen op format van afbeelding.
heb dit al laten weten dat er een fout in hun online bestelsoftware is en dat ze dit eindelijk gaan in orde maken
Pluspunten
Fijn dat als het klaar is ook direct geleverd wordt.
VerbeterpuntenHet aantal was net niet voldoende.
Pluspunten
Goede prijzen. Bij problemen helpt de klantendienst steeds vlot en vriendelijk. Snelle levertijd. Echt niets op aan te merken.
Bij mijn vorige bestelling was ik heel tevreden. Ik heb die laten herhalen voor een kleiner aantal. Allemaal OK. Alleen is de bestelling uitgevoerd op ander papier dan de eerste keer. Toen was het mat, wat ik zeer mooi vond, en nu glanzend. Daarom wat minpuntjes hierboven.
Pluspunten
prijs/kwaliteit en top communicatie
Verbeterpuntenverzenden met postnl is altijd een avontuur