Pluspunten
De medewerkers doen er alles aan om de klanten tevreden te stellen.
VerbeterpuntenEr is iets mis met jullie module om visitekaartjes aflopend te maken. Het 400gr papier voelt aan als 250-300gr.
Pluspunten
Relatief goede samenwerking, echter soms moeilijk om zaken die je wenst gedaan zien te krijgen. Dit gaat specifiek omtrent de laatste bestelling van ons (polo's en t-shirts bedrukt)
VerbeterpuntenDuidelijker afspraken voor het drukken en de druk positie van logo's op t-shirts en polo's
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenSite werkt verschrikkelijk langzaam. Ik ben soms meer dan een uur kwijt voordat alles geregeld is voor een simpele A5 flyer
Pluspunten
Heel professioneel, perfecte kwaliteit, snelle leveringen.
VerbeterpuntenDuidelijkere positionering in het voorbeeld (randen)
Een afhaal punt zou gemakkelijk geweest zijn.Heb het nu bij de buren moeten laten leveren.
Waarom leveren jullie 3 kleine borden 10 cm x 10 cm in twee keer? Wacht trouwens nog op de laatste levering.
Pluspunten
Heel snelle service; handige site om zelf te ontwerpen. Een klein nadeel: eerst betalen en dan pas ontwerp doorsturen kom t toch enigszins opdringerig over...
VerbeterpuntenBij voorkeur eerst ontwerp binnensturen en bekijken, en dan pas betaling eisen !
Pluspunten
Ik heb al een paar verschillende bestellingen geplaatst ( affiche,flyers en nu fotokaarten en ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle verzending, zo tevreden dat de volgende bestelling eraan gaat komen voor printdeal
Verbeterpuntenhet zou voor vele klanten misschien handig zijn als men op de site een tekst kon invoeren voor een produkt zonder dat men een upload moet doen.
Pluspunten
Handige site om te bestellen. Vlotte tool om bestanden up te loaden en te bekijken. Altijd snelle levering!
Pluspunten
Het was heel fijn dat ik steeds op de hoogte werd gebracht.
Pluspunten
Prijs, en levering afspraken
VerbeterpuntenJe moet zelf je tekst ingeven is ok , maar wij zijn geen specialisten en doen dit niet elke dag, daarom is het wel jammer dat er geen controle en indien nodig kleine aanpassingen door jullie worden doorgevoerd om een beter eindresultaat te krijgen , jammer.