Pluspunten
correct !!
Pluspunten
Heel vriendelijk en prima service!
Pluspunten
Altijd zeer tevreden van de service en de kwaliteit!
enige minpunt is de afwerking van de randen is niet ok,
Pluspunten
- Open voor suggesties - Snelle respons - Oplossing op maat - Snellere levering dan alvorens doorgegeven
Pluspunten
stipte levering, vaak wordt de bestelling ook vroeger geleverd dan voorzien en dan word je daarvan op de hoogte gebracht. Tracking werkt ook behoorlijk.
Verbeterpuntenaan het begin van het bestelproces duidelijker informeren over de keuze tussen zelf bestanden aanleveren en online ontwerpen.
Pluspunten
Ik had enkele problemen met mijn bestelling maar die zijn niet enkel gehoord maar tevens gecompenseerd. Uiterst klantvriendelijk en je wordt serieus genomen, kan je niet van elke service zeggen.
VerbeterpuntenEen beetje opletten met het printen, de mijne had een zachte deuk en een redelijk grote kras. Gelukkig vielen deze niet zo hard op dus heb ik de print alsnog gebruikt.
Pluspunten
mooie prijs, snelle afwerking. Mijn bestelde producten voldoen volledig aan mijn verwachting
Wij bestelden 3 flyers en betaalden vooraf in één betaling de 3 bestellingen met de 3 referenties in de specificatie. We kregen 2 flyers. Na mail met aanwijzing dat we de 3 bestellingen in één betaling hadden gedaan kregen we alsnog antwoord dat er maar 2 bestellingen werden betaald. De derde niet. Echter we betaalden 138,82€ en de 2 bestellingen opgeteld maakt 98.38... het verschil? ..juist, de derde bestelling.... dus opnieuw mail. Kost ons allemaal veel tijd, en ondanks dat we dit duidelijk hebben aangegeven in de mail hebben we t idee dat daar niet eens naar gekeken wordt. En ondertussen hebben we de 3e flyer nog steeds niet. U vroeg onze mening, bij deze...
Pluspunten
Aanrader!
Pluspunten
Prima kwaliteit tegen een eerlijke prijs, personeel met duidelijke kennis van de materie. En als er al eens iets een beetje fout zou lopen (uiterst zelden), dan wordt dat altijd klantvriendelijk opgelost. Mijn favoriete drukkerij!
Pluspunten
ik ben tevreden
Verbeterpuntenkwaliteit van offset papier niet perfect met dezelfde prijs ik kreeg van (onlineprinters.be) met better kwalitet
Pluspunten
Prijs/kwaliteit zeker een topper. Levering kwam zelfs veel vlugger dan verwacht Geen communicatie nodig geweest omdat alles zo duidelijk was en zo snel geleverd werd
VerbeterpuntenAls er dan toch 1 puntje ter verbetering kan zijn, ik bestelde 2 verschillende stickersets in 1 bestelling en die werden uiteindelijk elk afzonderlijk met 1 dag verschil geleverd. Verstuur die gewoon samen, hoeft die chauffeur geen 2x hiernaartoe te rijden op 2dagen tijd en is dus beter voor het milieu ;-)
Pluspunten
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Snelle reactie en behulpzame werknemers!
VerbeterpuntenEen makkelijkere en duidelijkere manier van het uploaden van de bestanden zo handig zijn. Zo kon ik geen illustrator bestand uploaden.
Pluspunten
Goede kwaliteit en klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenAl meerdere producten besteld, ook met express levering, maar dat haalt nooit iets uit. Of het pakketje wordt 2/3 dagen te laat geleverd of het wordt ergens bij de buren geleverd 4 huizen verderop. Geen idee of dit aan Printdeal of PostNL ligt (of de communicatie tussen de bedrijven) maar het werkt wel zéér storend en als ik iets dringend nodig heb, bestel ik voor deze reden jammergenoeg bij de concurrentie aangezien ik al te vaak problemen met levering heb gehad.
Pluspunten
zeer goede communicatie bij vragen of moeilijkheden. snel geleverd. zeer goede prijs.
Pluspunten
Algemeen ok!
VerbeterpuntenAfhandeling van de bestanden, de aanlevering. Te veel nutteloze communicatie. Beter aanlevering en men moet eerst betalen voor de miserie begint ... Bestanden voldoen nooit onmiddellijk aan de eisen van het bedrijf, dat is wat jammer, rest 4 sterren mvg,
Pluspunten
Vlot, snel, correct, faire prijs. Exact zoals we verwacht hadden.
VerbeterpuntenDe webtool om de banner te personaliseren werkte niet vlot en had wat 'kuren'.