Pluspunten
Fijne samenwerking met mooi resultaat.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie en meedenken met de klant
VerbeterpuntenMaten zijn allemaal aan de kleine kant vergeleken met confectiematen. Zeker deze voor de vrouwen waren erg klein tot 'te' klein.
Pluspunten
Onze eerste bestelling voldeed niet aan de wensen. Na contact met de klantendienst zijn we onmiddellijk geholpen en werd dit rechtgezet! Waarvoor dank.
- dibond overdreven verpakt en dus 45eur transportkost voor 3 platen. kunnen gemakkelijk in 1 doos met kartonplaat als scheidingswand. - transport te duur om deftige doorverkoopcondities te kunnen hanteren.
Pluspunten
Het bestand dat ik aanleverde, voldeed niet aan de voorwaarden. Ik zag het mailtje om dit te melden pas een paar dagen later. Ik nam contact op met de klantendienst, die heel vriendelijk was. Dankzij hun inspanningen, was de bestelling nog ruim op tijd bij ons.
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling zelfseen dag eerder gekregen dan verwacht.
Pluspunten
Heel snel en goedkoop. De klantenservice is ook echt top.
VerbeterpuntenMijn brochures waren bekrast. Niet allemaal maar wel een deel. Ik denk een probleem met een roller op de off set
Pluspunten
Kwaliteitsdrukwerk aan een betaalbare prijs. Vriendelijke en correcte klantendienst. Bij ontwerp-problemen steeds professionele hulp via de telefoon. Gratis verzending.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken :-)
Pluspunten
Supersnelle levertijd, kwaliteit prima in orde voor een zeer scherpe prijs!
Pluspunten
Alles zeer correct en snel verlopen, geen enkele opmerking over het eindproduct.
VerbeterpuntenUploaden afbeeldingen is nog met Flash = zeer verouderd en geeft veel problemen in browsers en firewalls. Hier heb ik wel even moeten zoeken om mijn afbeelding geupload te krijgen.
Pluspunten
Goede communicatie, als er een probleem is met het ontwerp zullen zij hier meteen over contacteren.
VerbeterpuntenKwaliteit van de t-shirts die ik besteld had zijn niet zo goed na de levering hingen er overal touwtjes van de t-shirt