Drukwerk zat los in een veel te grote doos
Pluspunten
Duidelijk. Makkelijk. Snel aangeleverd.
VerbeterpuntenTrack and trace gegevens zodat je de bestelling kan volgen of sturen
De geschatte leveringsdatum geeft helemaal niet de werkelijkheid weer.
Pluspunten
Ik kreeg heel veel informatie tijdens en na mijn bestelling, ik kon heel goed alles opvolgen.
VerbeterpuntenIk had voor mijn visitekaartje een afbeelding in koningsblauw gebruikt, maar de kaartjes die ik kreeg waren eerder donkerblauw, niet het felle koningsblauw.
Pluspunten
Super fast, super easy, super professional Will certainly return.
Pluspunten
Professionele houding technisch onderlegd in geval van persoonlijk contact
VerbeterpuntenIs er een voucher systeem voor trouwe klanten? Ik bestel wel eens wat - geen tongenvrachten, maar heb er nog nooit van kunnen genieten. Call to Action is nochtans belangrijk voor een online shop
Er staat vermeld dat mijn bestelling op 3 mei geleverd zou zijn, maar het is nog steeds niet binnengekomen.
Pluspunten
snel en zeer behulpzame mensen - top
Problème technique dans l'impression d'une bâche 3x2 m mais très bonne réactivité de l'équipe et livraisons rapides.