Pluspunten
ze proberen zoveel mogelijk te helpen waar mogelijk. Wij zaten met een heel harde deadline. Maar dankzij Printdeal was dit helemaal geen probleem. Kwaliteit, snel en buitengewoon vriendelijk personeel , meer wil je als klant toch niet wensen?
Pluspunten
Groot assortiment en kan echt naar keuze werken.
VerbeterpuntenKwaliteitszorg van het gedrukte materiaal. Zwarte plekken en krassen terug te vinden op een plakkaatje van maar 10cm op 10cm. Maar daar wil ik niet moeilijk over doen.
Pluspunten
Snel en kwalitatief
premium t-shirts waren vroeger fruit of the loom, nu niet meer. Als ik eenzelfde soort t-shirt bestel verwacht ik ook eenzelfde soort t-shirt. In het algemeen zou het fijn zijn als er ook mogelijkheid zou zijn om niet standaard vragen te behandelen (andere formaten bv).
Pluspunten
eerste maal een bestelling geplaats,vlotte afhandeling en snelle levering top bedrijf...
Verbeterpuntenik heb er geen gevonden
Iets eenvoudiger en duidelijker uitleg voor mensen die niet vertrouwd zijn met het opmaken van flyers Keuze +55 kan ik niet aanklikken op smartphone
Ik beveel jullie aan bij de verkiezingen
Beste, Bedankt voor je positieve feedback en alvast bedankt voor je aanbevelingen, dat is fijn om te lezen! Fijne dag nog verder. Groetjes, Billie
Pluspunten
Doet wat moet
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling. Communicatie verliep snel en vlot. alles werd duidelijk uitgelegd
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat wij je goed hebben kunnen verder helpen. Nog een prettige dag verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
Correcte afhandeling en snelle service
Pluspunten
Prijs kwaliteit is goed
VerbeterpuntenTransport 4 producten in 1 bestelling gedaan maar wel allemaal apart geleverd
Beste, Bedankt voor je feedback, fijn dat je tevreden bent. Wij proberen onze bestellingen altijd zo veel mogelijk samen te verpakken indien mogelijk, soms is dit niet mogelijk bij bepaalde afmetingen en producten. Ik wens je nog een fijne dag verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
zeer behulpzame & uiterst snelle service goede prijs & kwaliteit enkel het uploaden online is een rompslomp en een rommeltje wanneer je een grote oplage verschillende formaten wil bestellen, software daarvoor kan beter
Beste, Bedankt voor je feedback. Leuk om te lezen dat je tevreden bent van onze producten en service. Ik begrijp dat dit soms verwarrend kan zijn, indien wij je hierbij kunnen helpen staan we zeker klaar. Momenteel is er een nieuwe uploadtool in ontwikkeling die het uploaden nog gemakkelijker zal maken. Ik wens je nog een fijne dag verder. Groetjes, Billie
Pluspunten
Super betrouwbare kwaliteit!
Verbeterpuntengeen
Beste, Bedankt voor je fijne feedback, fijn dat te lezen! Ik wens je nog een prettige dan verder, Groetjes, Billie