de mokken zijn blijkbaar niet van topkwaliteit. ofwel komt dit door het transport waarbij enkele mokken gebroken waren en waarbij sommige mokken barsten vertonen. De bedrukking staat niet altijd even recht gedrukt
Dag Tine, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent van het resultaat. Is het mogelijk om ons enkele foto's door te sturen van de mokken? Je mag dit sturen naar [email protected]. Op deze manier kunnen we een passende oplossing voor jou zoeken. Alvast bedankt Julia
Website: ervoor zorgen dat je eenzelfde product kunt herbestellen IN EEN ANDERE OPLAGE. Nu kan je ook indentiek hetzelfde bestellen met het reeds opgegeven document, maar je kan de oplage niet aanpassen. Meestal bij een herdruk is de oplage kleiner. Daarnaast zou het ook handig zijn moest je je favorieten kunnen opslaan onder een zelf gekozen naam.
Dag Ilse, Bedankt voor je beoordeling. Mocht je in de toekomst een herhaalorder willen plaatsen met een andere oplage mag je ons steeds contacteren per mail of telefoon. Wij zullen dan een herhaalorder inzetten met de juiste oplage. Julia
Pluspunten
Snelle service. Gebruiksvriendelijke site. Prijs/kwaliteit is prima.
Pluspunten
Uitstekende prijs/kwaliteit
Dag Gunther, Heel erg bedankt voor je beoordeling! Julia
Pluspunten
Alles verloopt super vlot en prima kwaliteit!
Dag Batija, Bedankt voor je beoordeling, dat is erg fijn om te horen! :) Julia
Pluspunten
Makkelijk om vragen te stellen via chat. snelle reactie op vragen.
Dag Gwenny, Heel erg bedankt voor je beoordeling! Julia
Pluspunten
Snelle leveringen, goede kwaliteit drukwerk! Als je zelf wat handig bent met indesign/illustrator is de prijs ontzettend interessant.
Pluspunten
Werkt vlot en betrouwbaar.
Pluspunten
Over de hele lijn tevreden :)
Pluspunten
Werk zo verder
Oudere potentiële klanten zijn niet altijd even handig met de computer.
Dag Max, Bedankt voor je beoordeling en de opmerking. Ik begrijp dat het niet altijd makkelijk is, maar mocht je in de toekomst vragen hebben kan je ons steeds telefonisch of per mail bereiken. Julia