Pluspunten
Snelle service en correcte hulp indien nodig.
VerbeterpuntenDe kleuren die je op het scherm kiest komen helaas niet overeen met de werkelijkheid! Onze achtergrond kleur en de kleur van de letters zijn veel lichter dan gekozen! Wij hadden donkergrijs met fel groen en hebben lichtgrijs met licht groen ontvangen.... Dit is voor mij wel echt een min punt!
Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent over het resultaat. Het kan wel zijn dat het eindresultaat soms donkerder is dan eerst gedacht. Dit komt omdat je tijdens het bestellen je bedrukking op een beeldscherm ziet, en achter je scherm zit een lichtbron. Hierdoor lijkt je bedrukking altijd lichter dan het eindresultaat. Indien het verschil echt zeer groot is, mag je dit zeker laten weten in een mailtje met een foto (naar [email protected]). Dan bekijken we of er toch geen fout is gebeurd. Alvast bedankt! Michiel
Als optie bij het ontwerpen van een notitieblokje: geruit, gelijnd of wit papier
Dag Amy Bedankt om even de tijd te nemen voor een beoordeling! En bedankt voor de mooie score. We nemen je opmerking over het notitieblokje mee en gaan zien of we dit kunnen integreren op de site. Michiel
Pluspunten
Alles verliep vlot en duidelijk. Goede opvolging!
VerbeterpuntenHelemaal tevreden!
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding !
VerbeterpuntenJammer dat ik geen hulp kreeg voor het aanpassen van mijn visitekaartjes en stempel, waardoor ik deze elders heb besteld
Dag Kenneth Bedankt voor je feedback en ook voor je opmerking. Ik weet niet of je de vraag over je visitekaartjes en stempel hebt gesteld via mail. Een kleine aanpassing willen we graag doen indien mogelijk. Ontwerpen vanaf 0 doen we niet, hier hebben we geen ontwerpteam voor in huis. Bedankt voor het begrip.
Pluspunten
Vlotte afwerking van de bestelling
VerbeterpuntenHoge verzendingskosten
Dag Brigitte Bedankt voor je feedback, dat appreciëren we enorm. Ook bedankt voor je opmerking over onze verzendkosten. We proberen deze zo veel mogelijk te drukken. Voor de meerderheid van onze producten zijn er geen verzendkosten, enkel voor de spandoeken, reclameborden en nog een klein aantal andere. Hiervoor raad ik je aan altijd zoveel mogelijk producten in 1 bestelling te plaatsen. Het systeem detecteert welke producten samen verpakt kunnen worden. Hierdoor verlaagt dan soms de verzendkost (en dit is ook ecologischer). Michiel
Pluspunten
Volledige inzet om goed product te leveren, behulpzaamheid.
Verbeterpunten-Uploaden van bestanden met een Mac verbeteren -tijdens het bestelproces printvoorbeeld tonen voordat je de bestelling afrondt, -meer duidelijkheid over downloeden van ontwerpsjabloon. - betaalmogelijkheid met Ideal overschrijving
Bedankt voor je mooie feedback en zeker ook voor de extra aandachtspunten. Onze uploadtool werkt soms niet helemaal optimaal als je via Safari bestelt. We werken aan een nieuwe tool die hopelijk dit jaar nog online komt, waardoor we niet langer afhankelijk zijn van Flash Player. Het printvoorbeeld kan je zelf downloaden tijdens het uploaden in de tool ('Bekijk pdf-voorbeeld'). Informatie over het ontwerp kan je vinden op elke pagina onder het tabblad 'aanleveren'. De betaalmethode 'Ideal' is zeker ook een optie dat ik zal voorleggen. Op korte termijn zal dit echter nog met de huidige betaalmethodes zijn (Paypal, Creditkaart of Bancontact). Bedankt! Michiel
Pluspunten
Snel en efficiënt
Bedankt voor je hele leuke feedback! Graag gedaan :) Michiel
De verpakking van mijn flyers was niet perfect. Enkele flyers waren geplooide.
Bedankt voor de mooie score en zeker ook voor je opmerking. Onze excuses voor het aantal flyers dat geplooid is geleverd. Als je je ordernummer kan doorgeven via [email protected] met daarbij een fotootje, dan zetten we graag een herdruk in van het aantal geplooide flyers. Michiel
Pluspunten
Goede klantenservice. Goeie dienst naverkoop
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Aangeven per hoeveel flyers in pakjes verdeeld zijn of de kans geven zelf een aantal door te geven
Dag Malaika Hartelijk dank voor je zeer positieve feedback. Wat betreft je opmerking over de bundeling: dit kan je aanduiden op de website. Je kiest eerst het gewenste formaat, gewicht, afwerking etcetera. Bij het bundelen, kan je dan kiezen voor bundelen per 100, 250, 500 stuks of 'geen bundeling'.
Pluspunten
gewoon perfect en snel