Pluspunten
gewoon top van a tot z
Beste, Bedankt voor je fijne feedback! Blij te lezen dat we er een tevreden klant bij hebben. Ik wens je nog fijne dag verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
Duidelijk, efficient, correcte facturatie, mooi product
VerbeterpuntenOpladen van de foto liep niet vanzelf, maar dat kan ook bij mij gelegen hebben.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, dat is altijd fijn om te lezen! Technische problemen kunnen natuurlijk soms gebeuren, mochten er dingen niet lukken helpen wij je altijd met plezier verder. Als er in de toekomst nog problemen zijn mag je ons zeker bellen of mailen. Ik wens je nog een fijne dag verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
Heel klantvriendelijk!
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, daar doen we het voor! Ik wens je een erg fijne dag verder. Groetjes, Billie
Bestanden die wel klaar zijn onmiddellijk drukken of duidelijk communiceren als dat niet zo is. Onderaan in de doos zaten heel wat geplooide flyers en affiches. En bovendien zat er ook nog materiaal van een andere organisatie bij.
Beste Thijs, Bedankt voor je feedback. Ik begrijp dat dit een erg vervelende situatie was, waarvoor mijn excuses. Ik ben blij dat wij je voor deze bestelling na ons contact via mail toch een geschikte compensatie hebben kunnen geven voor de problemen. Ik wens je nog een fijne dag verder, Groetjes, Billie
Pluspunten
Hele goede en snelle feedback! Mooie print, net zoals ik het voor ogen had!
VerbeterpuntenMisschien ook wat kleinere maten voorzien. Een S is al zeer ruim. Maar dit is louter een tip!
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, dat is altijd fijn om te lezen. Wij nemen je feedback zeker mee! Ik wens je nog een fantastische dag verder, Groetjes, Billie
Pluspunten
duidelijke site en snelle levering van goede kwaliteit!
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, daar doen we het voor! Fijn dat je tevreden bent. Ik wens je een fijne dag verder, Groetjes, Billie
Pluspunten
Ik vind het fijn dat je online kan ontwerpen.
VerbeterpuntenIk heb hier een monsterpakket waar ik enkele voorbeelden van verkies. Maar als ik bvb een flyer wil laten drukken, is er geen optie om deze papiersoort aan te klikken. (vb de groen jongens)
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, dat is altijd fijn om te lezen. De papiersoorten van de 'groene jongens' kan je inderdaad niet bij alle producten bestellen. Je kan op onze website naar 'Ecologisch drukwerk' gaan en de beschikbare producten zien. Indien je graag iets wenst te bestellen dat niet standaard op de website te vinden is kan je hier ook altijd een offerte voor aanvragen via de grijze knop rechts, hier krijg je de volgende werkdag antwoord op. Zo kunnen wij navragen bij de productie of dit haalbaar is. Fijne dag nog verder! Groetjes, Billie