Pluspunten
Snelheid van levering
VerbeterpuntenDe rollup-banner is ONBRUIKBAAR wegens gebrek aan scherpte (logo te weinig resolutie). Toch werd hij door jullie zo afgewerkt en geleverd. Ik vind dit onaanvaardbaar. Jullie hadden mij dit minstens VOOR produktie moeten melden. Wat betekent kwaliteitscontrole dan voor jullie ???
Pluspunten
gewoon perfect
Het zou handig zijn om pasmaten eerst te kunnen passen, aangezien de afmetingen/modellen per merk kunnen verschillen.
Pluspunten
Doen gewoon wat ze beloven!!!
We betaalden extra voor een levering voor 11u op ons adres. De DHL-koerier leverde andere pakjes voor ons af op een andere vestiging van ons bedrijf, en weigerde door te rijden naar mijn vestiging. De affiches werden dus niet op de afgesproken locatie geleverd door DHL. Hierdoor kwamen ze pas na de middag toe via interne post. Jammer.
Pluspunten
Eenvoudig bestellen, correcte levering, hoge kwaliteit.
VerbeterpuntenPop-upschermen of nieuwe schermen openen in we webshop bij zijsprongen in de bestelling. Ik had mijn folder volledig opgemaakt, maar raakte niet ingelogd om het op te slaan. Toen ik op de url 'wachtwoord vergeten' klikte, ging ik naar een nieuw scherm en was mijn hele opgemaakte folder verloren. Dat kost veel tijd, terwijl het technische helemaal niet zo moeilijk is om dit te voorkomen.
Pluspunten
Groot aanbod, zeer klantvriendelijk en erg professionele tools om zelf het beheer van je drukwerk in handen te nemen.
VerbeterpuntenKwaliteit drukwerk is zeer goed. Na veel verschillend drukwerk hier besteld te hebben, heb ik tot nu toe enkel volgende opmerking: Vorig jaar geplooide folders besteld, een aanzienlijk deel was lichtjes scheef geplooid (niet veel maar wel merkbaar voor de klant)
Pluspunten
Eenvoudige website.
VerbeterpuntenBedrukking op tape is van lage kwaliteit.
Pluspunten
Heel breed gamma aan producten. Kwaliteit /Prijs is goed. Mooi verzorgd werk.
VerbeterpuntenSoms problemen bij levering (foutief adres). Opladen ontwerp is niet altijd gemakkelijk.
Pluspunten
Spijtig dat de prijs nogal vaak het struikelblok blijkt...
VerbeterpuntenPrijs en variatie in aanbod (vooral papiersoorten)