Pluspunten
snel
Verbeterpuntenik kreeg een poster 50x70 met daarop 1 grote zwarte vlek zolder nuances. Ik ga naar een professioneel lab moeten gaan vrees ik.
Pluspunten
Snel, correct en een bijzonder klantvriendelijke (én bereikbare) klantendienst. Ik raad jullie aan bij iedereen. Top!
VerbeterpuntenHet zou voor ons gemakkelijker zijn als de te bestellen hoeveelheden in offset iets genuanceerder waren: per 500 oplopend bijvoorbeeld. Verder is een meer uitgebreid aanbod in papiersoorten uiteraard altijd welkom.
Som zijn de dozen met het drukwerk te zwaar, dus dat het soms beter zou zijn om de bestelling wat te verdelen over meer dozen.
Flyer Din afmeting gekozen om horizontaal te printen. Waren verkeerd gedrukt. In de aanleverspecificaties stond mijn voorbeeld niet in. Ik vind het jammer dat er niet eerst eens controle uitgevoerd wordt want dan hadden jullie dit zeker opgemerkt en zat ik niet mijn 1000 onbruikbare flyers
Pluspunten
goede prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Heel vlotte klantencommunicatie
Pluspunten
Door de twijfel die we kregen bij het zien van de voorbeeldpdf hebben we telefonisch contact opgenomen. Deze persoon kon ons het eindresultaat die zij hadden doorsturen, wat overeen kwam met onze wensen en het uiteindelijk ontvangen resultaat. Ook eerdere telefonische contacten waren positief. Zo werden we steeds vriendelijk behandeld en verkregen we steeds vlot alle gewenste informatie.
VerbeterpuntenZorg dat de voorbeeld pdf die gegenereed wordt overeenkomt met het uiteindelijk print resultaat. Wij zagen de afsnijding op dit voorbeeld anders dan de uiteindelijke printversie en dit zorgde voor verwarring.
Pluspunten
snelheid, kwaliteit en prijs, duidelijke toepassing voor het opladen van het bestand
VerbeterpuntenPostNL is onvoorspelbaar geweest, beter naar een press shop direct laten leveren
Pluspunten
Steeds een snelle service, zeer goede communicatie.
Pluspunten
Goede kwaliteit, correcte levering en goede opvolging bij fouten.
VerbeterpuntenDe laatste levering werd voor de deur van de winkel geplaatst omdat er voor opening werd geleverd. Dit is niet OK! Als iemand de doos met cadeaubons had meegenomen was ik serieus 'gesjareld'!