Pluspunten
vriendelijke en vlotte klantendienst
Een deel van de levering werd vier dagen na de verwachte besteldatum geleverd
Dag Katelijne Jammer dat je zending pas zo laat is geleverd. Een vertraging van 1 dag kan helaas gebeuren, maar 4 dagen is zeer uitzonderlijk, dan is er zeker een fout gebeurd. Je mag je ordernummer zeker doorsturen naar [email protected] en dan bekijken we hoe dit kwam. Michiel
Pluspunten
Betrouwbaar en ruime keuze. Je kan online bvb je stickers ontwerpen.
VerbeterpuntenMisschien in de ontwerp tool op jullie site de juiste snijmarge terug geven zodat dit 100% duidelijk wordt. Het zou ook makkelijker zijn geweest mochten mijn stickers aan de achterzijde een snee hadden zodat je ze makkelijk van de achterkant kan afhalen ipv soms 5 minuten te moeten "prutsen" om de sticker los van de achterkant te krijgen (dus nog voor je ze kan kleven) 2 de negatieve ervaring met Post NL. Het pakje was weer gewoon aan de deur gedropt. Had het terug geregend was deze terug nat geworden!! Het is misschien die ene chauffeur maar toch.
Bedankt voor je positieve feedback en zeker ook bedankt voor de verbeterpunten aan te duiden. Je opmerking over de uploadtool is bij deze genoteerd. Op korte termijn staat er een nieuwe uploadtool klaar die nog gebruiksvriendelijker moet zijn. Hopelijk is dit probleem dan opgelost. Wat betreft de levering van PostNL mag je me zeker het ordernummer doorsturen per mail naar [email protected]. We kunnen dan op onze beurt een klacht indienen bij PostNL, want dit zou niet mogen. Michiel
Pluspunten
super!
Pluspunten
Super qualité, service rapide, nous sommes très contents.
Verbeterpunten-
Merci bien pour ce feed-back positif et votre commande ! Michiel
Pluspunten
Alles perfect!
Pluspunten
Gewoonweg super correct
Opladen bestanden is echt een groot probleem, lukt gewoon niet
Jammer dat je wat problemen hebt gehad met de uploadtool. Deze werkt op flash player. Soms gebeurt het dat deze minder vlot werkt in een browser zoals Internet Explorer. Je kan het dan eens proberen in Chrome of Firefox. Mocht het nog altijd niet werken, neem gerust contact op met mij of mijn collega's via mail ([email protected]) of telefonisch. Michiel
Pluspunten
Project heel correct afgehandeld. Zal dit sowieso onthouden voor toekomstige bestellingen.
Ik ben zeer blij dat je tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je bestelling en alvast toekomstige bestellingen ;) Michiel
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk. Leeft de overeengekomen afspraken na. Zoekt mee naar oplossingen wanneer er iets fout is gelopen.
Pluspunten
Topservice zoals steeds. Ik heb nog nooit een mindere ervaring gehad bij Printdeal, en raad iedereen die ik ken aan om met hen te werken.
Dankjewel voor de zeer positieve feedback Roel. Daar doen we het voor. :)
Iets te veel mails ivm de tussen stappen. voor de rest ok
Dag Jan Bedankt voor je positieve feedback. We sturen inderdaad een aantal mails (bevestigingsmail, mail van in productie, mail met factuur). Dit dient om zo volledig mogelijk te zijn. Maar ik neem het mee naar de toekomst. Bedankt hiervoor! Michiel
Verbeterpunten.
Pluspunten
Eerlijkheid