De geleverde forex bevatte een grote kras (>1cm) op de voorzijde.
Pluspunten
Kwaliteit prijs verhouding van de producten is gewoon goed. Dit is dan ook de hoofdreden om hier te bestellen
VerbeterpuntenExpress levering betaald voor vrijdag aan te komen en is uiteindelijk pas dinsdag de week erop aangekomen. In begin met super slechte communicatie en daarna ging dit al beter. Ze hebben wel de Express kosten terug betaald maar die betaalde we natuurlijk voor een reden.
Pluspunten
Zeer snelle reactie en duidelijke / correcte antwoorden op gestelde vragen. De fotokwaliteit is zeer mooi en de kleuren ook.
VerbeterpuntenEr zit diagonaal 2x een soort "kreuk" in het doek, het is een doek van 150x100, ik hoop dat dit er nog uittrekt...
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenIk ontving mijn drukwerk (flyers 300g) met een wikkel rond en die werden zo in de kartonnen verzenddoos gestoken, die iets groter was dan het drukwerk zelf, waardoor er in een deel van de flyers een deuk is van het heen en weer schuiven in de doos tijdens het transport. Ook de bovenste flyer was beschadigd aan de rand (deel van de druk eraf). Ik zou in de toekomst flyers inpakken in een soort plastic folie of nopjesplastiek om dit te vermijden. Ik stuur hier ook apart nog een mail over met foto's.
Beste, Bedankt voor je reactie. Zo te lezen was je transport niet optimaal. Mocht je ons een mailtje typen met bijhorend beeldmateriaal dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing. Graag willen we met uw informatie onze services verbeteren en de juiste stappen ondernemen.
vervelend dat men geen juiste tijdstip kan geven van levering . Ofwel voormiddag of namiddag ,nu heel de dag thuis blijven (nadeel)
Pluspunten
Snelle levering en correcte prijs! Tevreden!
Pluspunten
Zal zeker je bedrijf aanbevelen aan anderen. Alles verloopt perfect, vlug, correct,
Pluspunten
Snelle en transparante service.
Beste, dat de bestelling niet op de datum die voorop gesteld was is toe gekomen, kan ik begrijpen, maar het raambord kan ik niet op het venster plaatsen aangezien er in het midden van het bord geen inkeping is gemaakt omhet bord te plooien.
Beste Ludo, Bedankt voor je reactie. Ik zie dat mijn collega Billie je al via mail aan het helpen is. Mocht je toch nog vragen hebben, mag je ze ook naar mij richten.
Pluspunten
snel, vlot, en goede kwaliteit ook handig dat je exact de prijs al weet voor je besteld