Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit, correcte levertermijn. Klantendienst aan de lijn gehad ivm korting die niet verrekend werd, zeer vriendelijk en behulpzaam...
VerbeterpuntenPrint op plexi besteld, boorgaten voor de afstandshouders waren net te klein waardoor deze niet pasten... Heb de gaten één voor één een fractie groter moeten maken met het risico de plexi te beschadigen maar is gelukt.
Beste Vincent, Bedankt voor je positieve feedback, hiervoor doen we het met heel ons team ! Ik vind het wel spijtig om te horen dat de boorgaten niet correct geplaatst waren. In de toekomst aarzel dan zeker niet om hierover contact met ons op te nemen, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Mvg, Emma
Pluspunten
Duidelijke site en goed op te volgen. Mooi resultaat.
VerbeterpuntenRanden soms aan 1 kant te dicht afgesneden
Beste Marianne, Alvast bedankt voor je feedback, dit is echt heel leuk om te horen. Indien er iets is betreffende de kwaliteit van je drukwerk, kan je ons hierover altijd contacteren en dan willen we dit zeker verder bekijken voor jou. Mvg, Emma
Pluspunten
snelle en vlotte levering
Verbeterpuntendruk kwaliteit kan beter. Dan volg je de aanleverspecificaties en gebruik je de aangewezen CMYK waarden voor diep zwart, blijkt het "zwart" toch eerder donker grijs te zijn bij levering.. Pijnlijk als je 2500 stickers besteld en ze niet volledig zijn zoals ze horen te zijn.
Beste, Alvast bedankt voor je feedback. Ik vind het spijtig om te horen dat je niet tevreden bent over het 'zwart'. Je mag ons hierover altijd een mail sturen naar [email protected] dan kunnen we dit zeker eens intern bekijken. Mvg, Emma
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
Ik bestelde een stoepbord met 2 verschillende posters. Dit werd in totaal in 3 keer geleverd. Misschien een nadenken over een ecologische oplossing. Ik had het geheel nodig, dus kon alles ook in 1 keer verstuurd worden.
Hartelijk dank voor je positieve feedback, alsook je opmerking. Elk product heeft een eigen levertermijn. Dit wil zeggen dat we alles direct versturen als het klaar is. Aangezien het over hetzelfde product gaat, posters, neem ik aan dat 1 van de 2 posters een vertraging had bij PostNL waardoor dit de dag erna pas een eerste keer is aangeboden. Anders had PostNL dit zeker dezelfde dag door eenzelfde chauffeur aangeboden. PostNL staat elke dag voor ons (en onze klanten) klaar om zendingen te leveren, dus er is zeker geen extra chauffeur ingezet voor dit te leveren. Indien de oorzaak dus een vertraging was, onze excuses hiervoor! Michiel
De folders ( in drieluik ) zijn ongeplooid toegekomen, dit geeft ons veeeeeel problemen !!
Hallo Bedankt voor je feedback. Folders in het grammage 400 gram kunnen we niet geplooid leveren, enkel gerild. Ze worden altijd 'plano' geleverd. bij folders in een lager grammage gaat dit wel. Dit staat ook gecommuniceerd op onze website (net naast de knop om het product in je winkelmandje te steken). Bedankt voor het begrip.
Pluspunten
Snelle en betrouwbare dienstverlening met goede productkwaliteit.
VerbeterpuntenBen nog steeds op zoek naar bedrukte kartonnen dozen... Dat lijkt een moeilijk artikel om aan te kopen in kleinere hoeveelheden.
Heel fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt hiervoor! We bedrukken verscheidene producten, maar voorlopig zitten kartonnen dozen hier nog niet tussen. Voor plaatmateriaal in karton kan je wel bij ons terecht. Bedankt voor het begrip. Michiel