Pluspunten
Heel behulpzaam en samen zoeken naar een oplossing!!! Dank voor de hulp!
Super bedankt voor je positieve feedback. Daar doen we het voor. :) Michiel
Pluspunten
Prijs kwaliteit
Pluspunten
Snelle kwaliteitsvolle levering
VerbeterpuntenHulpchat 24/7
Pluspunten
Vlugge en goede bediening. Prijs kwaliteit is heel goed.
VerbeterpuntenMisschien een kleine handleiding hoe men het gekochte product aan de muur kan hangen.
Pluspunten
Ook al was er een probleem met levering, alles werd gedaan om ons verder te helpen.
Beste, Bedankt voor je positief bericht! Het is fijn te lezen dat wij je goed hebben kunnen helpen, daar doen we het voor. Fijne dag gewenst, Groetjes, Billie
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, goede communicatie.
Pluspunten
Tijdige levering, kwaliteit volgens verwachting, vlotte communicatie en snel antwoord bij vragen. Een aanrader dus.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! Altijd fijn om te lezen dat je onze service zou aanraden. Alvast een fijne dag gewenst, Groetjes, Billie
Pluspunten
vlugge levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntengrote foto op paneel: verpakking was beschadigd en hoek van was gekraakt. Terugzenden en opnieuw printen geen mogelijkheid voor ons ivm tijdstekort. Beter inpakken is dus de boodschap! we mochten van het leveringsbedrijf ook niet checken of de inhoud beschadigd was Het was ofwel terugmegeven zonder checken ofwel checken en later terugsturen. In vergelijk met de verpakking van de postkaarten is de stevigheid van de grote foto heel slecht. Bovendien hebben we voor deze slechte leveringsservice leveringskosten moeten betalen...
Pluspunten
Zeer behulpzaam. Vlotte levering op de opgegeven datum.
VerbeterpuntenPrijs was in verhouding tot andere spandoeken vrij hoog.
Beste, Bedankt voor je feedback. Fijn te horen dat je tevreden bent. Ik ben even in je order gaan kijken en heb gezien dat je de standaardprijs van de website hebt betaald voor de spandoeken. Wij proberen onze prijzen altijd zo voordelig mogelijk te houden. Ik wens je alvast een fijne dag verder, Groetjes, Billie
Pluspunten
correct!
Verbeterpuntencommunicatie
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en levert uitstekende kwaliteit. Ik doe al mijn drukwerk hier
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! Leuk dat je veel van onze producten kan genieten. Alvast een fijne dag gewenst, Groetjes, Billie