Pluspunten
Zeer behulpzaam. Vlotte levering op de opgegeven datum.
VerbeterpuntenPrijs was in verhouding tot andere spandoeken vrij hoog.
Beste, Bedankt voor je feedback. Fijn te horen dat je tevreden bent. Ik ben even in je order gaan kijken en heb gezien dat je de standaardprijs van de website hebt betaald voor de spandoeken. Wij proberen onze prijzen altijd zo voordelig mogelijk te houden. Ik wens je alvast een fijne dag verder, Groetjes, Billie
Pluspunten
correct!
Verbeterpuntencommunicatie
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en levert uitstekende kwaliteit. Ik doe al mijn drukwerk hier
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! Leuk dat je veel van onze producten kan genieten. Alvast een fijne dag gewenst, Groetjes, Billie
Pluspunten
Levering wordt meestal vroeger geleverd dan aangegeven word
Pluspunten
Zeer snelle levering, topkwaliteit, geen klachten!
Wij betalen extra om vrijdags te leveren. Geen levering... zaterdag zagen we dat er geleverd was, we waren niet ter plaatse dus kijken in brievenbus en geen papier te bespeuren. Gaan bellen bij de naaste geburen... geen pakket... maandagavond komt buurvrouw van 3 huizen verder met het pakket... ik had inmiddels gebeld met de klantendienst en ze gingen ons op de hoogte houden waar pakket geleverd werd, niets meer gehoord en na een week stak er een papier in de bus dat het bij nummer 36 was geleverd... kon dit niet dezelfde dag gebeuren????
Pluspunten
Deftige webshop, mooi aanbod.
VerbeterpuntenDe vermelde leveringstermijnen zijn veel te pessimistisch. Daardoor koos ik voor een versnelde levering met overeenkomstige meerprijs. Totaal onnodig bleek achteraf.
Beste, Bedankt voor je feedback. Het is inderdaad zo dat sommige bestellingen soms sneller geproduceerd kunnen worden. Normaal gezien kan je uitgaan van de levertijden op onze website. Als je voor een snellere levering kiest is er inderdaad een kans dat als deze vroeger klaar zijn in de productie, de bestelling vroeger aankomt. Alvast een fijne dag gewenst, Groetjes! Billie
Pluspunten
Heel aangenaam verrast van de dienstverlening en het resultaat van bestelling! Een tip : zelfklevende enveloppen. Nog veel succes!
VerbeterpuntenTip :zelfklevend envelop
Beste, Bedankt voor je feedback. Het is fijn te lezen dat je tevreden bent van onze service. Bedankt voor de tip, ik geef dit zeker door. Alvast een fijne dag gewenst, Billie
waarom deze keer geen enkele korting op verschillende bestellingen ?????
Beste, Bedankt voor je feedback. Wij proberen onze prijzen altijd zo voordelig mogelijk te maken en om onze klanten eens te verwennen versturen wij af en toe een eenmalige kortingscode, zoals de kerstmiskorting in december. Hopelijk heb ik voldoende kunnen antwoorden op je vraag, een fijn 2018 gewenst. Groetjes, Billie