Pluspunten
Zeer goed dienst na verkoop.
flexibiliteit en veiliger verpakken.
Pluspunten
Was eerst slecht gepositioneerd geprint. Maar werd zonder discutie onmiddellijk herdrukt! Klacht kon niet sneller behandeld worden. Fouten zijn nog menselijk ;)
Pluspunten
Wij hadden een verkeerd bestand geupload, Pas een dag later gezien, maar was helaas te laat om de druk te stoppen. Wel 10€ korting gekregen omdat wij een herdruk hebben gedaan. Dus zeker een leuke service
Dag Robby Jammer te horen dat we je bestand niet meer konden verwisselen met een nieuw bestand. Soms gaat het snel in onze productie. Blij te horen dat je tevreden bent over onze service! Michiel
Pluspunten
Snelle levering en altijd correct in orde! drukwerk met kwaliteit!
Pluspunten
Ik werd zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord, tijdens de productie werd ik goed op de hoogte gehouden van de lever datum en de levering was er uiteindelijk sneller dan verwacht. TOP SERVICE!
Dag Yentl Hartelijk dank om even te tijd te nemen voor deze feedback. En extra bedankt dat het positief is. Het Printdeal-team dankt je :D
Pluspunten
akkes
Pluspunten
Pluspunten
Alles gebeurde zoals beschreven
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Makkelijk vanuit de zetel bestellen Al tweemaal tevreden
Verbeterpunten- A3 affiches is extreem duur - kadreren pdf was moeilijk, aspect leek niet aan te passen en zeer moeilijk plaatsen - betalen voordat bestanden afgeleverd worden lijkt me bizar - keuze papier en kwaliteit is te technisch/ niet gebruiksvriendelijk als je het niet goed weet. Daardoor waren de flyers zeer dik
Dag Jean. Bedankt voor je positieve feedback, alsook de verbeterpunten. Deze zullen we meenemen naar 2018. We proberen onze prijzen altijd concurrentiel te houden. Ook die van onze posters. We gaan zien of we deze prijzen in 2018 kunnen behouden, of indien het kan, nog te verlagen. Wat betreft de papieren klopt het zeker dat er veel keuzemogelijkheden zijn. Je mag ons altijd een adres doorgeven en dan sturen we je een gratis monsterbox op met daarin samples van al onze papiersoorten en afwerkingen!