Pluspunten
Printdeal.be doet wat het zegt. Zo heb ik het graag! :)
VerbeterpuntenVoorlopig nog geen. ;)
Bedankt voor de positieve feedback Glen. Daar doen we het voor ;) Michiel
Pluspunten
Echt super tevreden!!
de flyer was onderaan teveel afgesneden, en aan de linkerkant te weinig waardoor er een witte rand teveel op de flyer staat. De flyer komt daardoor amateuristisch over
Pluspunten
Snel, goeie kwaliteit, prijs
VerbeterpuntenCommunicatie over wat het nodig is kwa formaat.
Beste, Bedankt voor je feedback! Ik begrijp dat het soms wat verwarrend kan zijn om te weten welk formaat je moet opmaken. Daarom bieden wij voor elk product een infosheet aan die je kan terugvinden op de pagina van het product onder de grijze tab 'aanleveren'. Hier kan je alle informatie terugvinden over het aan te leveren bestand. Mocht je nog vragen hebben tijdens het plaatsen van een bestelling helpen wij je uiteraard ook graag verder! Fijne dag gewenst, Billie
Pluspunten
Goede communicatie, maar veel e-mails na de bestelling. De ontwerpprocedure kan beter (knop: teruggaan zou handig zijn) en de communicatie over de verzendkosten bij afhaling kan beter.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er wordt gehandeld zoals vermeld op de site.
Pluspunten
Snel , correct en goed
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, altijd fijn om te lezen! Fijne dag gewenst, Billie
Ergens een knop voorzien bij de bestelling, dat verschillende bestellingen samen mag geleverd worden. Ik bestelde drukwerk en spinhaken wat allebei een andere levertijd heeft. Het economisch/ecologisch aspect in achterhoofd kan je met één afleverdatum dit verbeteren.
Beste, Bedankt voor je feedback! Wij proberen als het mogelijk is in de productie zoveel mogelijk bestellingen samen te leveren in de mate van het mogelijke. Wij nemen je feedback zeker mee. Fijne dag nog verder, Billie
Pluspunten
Snelle levering en prima prijs-kwaliteit. Ik kom hier zeker nog terug.
VerbeterpuntenHet bundelen van levereringen aan éénzelfde adres zou ecologisch beter zijn en m.i. economisch ook. De website om te bestellen kan nog verbeterd worden zodat de mogelijkheden sneller duidelijker worden.
Dag Guy, Bedankt voor je feedback, blij te horen dat we je nog gaan terugzien! In verband met leveringen proberen wij in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk producten in een doos te leveren. We nemen je feedback zeker mee voor in de toekomst. Mocht je nog vragen hebben tijdens het plaatsen van een bestelling mag je ons zeker contacteren. Fijne dag nog verder, Billie
Pluspunten
Professioneler dan de meeste sites, bv door photoshop-sjablonen ter beschikking te stellen. Correcte prijs
VerbeterpuntenVoor de leek een iets minder toegankelijke site.
Beste, Bedankt voor je feedback, fijn dat je tevreden bent. Het is begrijpelijk dat je soms vragen hebt bij onze website, mocht je vragen hebben staan wij altijd klaar om deze te beantwoorden! Fijne dag nog verder, Billie
Pluspunten
De lever datum die op voorhand werd gemeld werd nagekomen.
VerbeterpuntenGeen. Voor het geen waar ik de bestelling voor deed was alles perfect.
Beste Peggy, Bedankt voor je feedback, altijd fijn om te lezen dat er een tevreden klant bij is! Fijne dag nog, Billie