Pluspunten
Goede kwaliteit Levering zelfs dag vroeger dan afgesproken
Dag Dirk, Bedankt voor je positieve feedback, altijd fijn om te lezen. Fijne dag nog verder! Billie
Pluspunten
Snel geleverd.
Ik liet een kaart maken om te versturen met de feestdagen. Was wel verrast van de witte boorden rondom, dit maakte mijn collage-foto kleiner. Spijtig.
Beste, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je bestelling niet helemaal was zoals je had verwacht. Ik ben blij dat we contact hebben opgenomen en dat mijn collega Lisa je heeft kunnen helpen met de bestelling. Zo hebben we je toch van een oplossing kunnen voorzien! Fijne dag nog verder, Billie
Pluspunten
Fantastische klantendienst, vooral dan Katharina, heeft me heel goed geholpen.
VerbeterpuntenMisschien voor alle producten het mogelijk maken om nog wijzigingen aan te brengen in functie van de plaats van afbeeldingen.
Beste, Bedankt voor je positieve reactie, dat is altijd fijn om te lezen. Aangezien wij met drukklare bestanden werken is wijzigen nadien aanbrengen niet altijd haalbaar. Mocht er iets zijn dat je nog graag zou aanpassen mag je ons hier altijd over contacteren en als het mogelijk is passen wij dit graag voor je aan. Fijne dag nog verder! Groetjes, Billie
Pluspunten
N
VerbeterpuntenN
Pluspunten
Levering was voorzien voor 2 november (feestdag). Toch al op 31 november ontvangen.
Dag Jeroen, Bedankt voor je positieve feedback, daar doen we het voor! Fijne dag nog, Billie
Pluspunten
zeer snel en zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenEr was aangekondigd te leveren op 7/11, werd zelfs geleverd op 2/11. Levertijd dus niet betrouwbaar, maar wel veel sneller.
Beste Bart, Bedankt voor je feedback. Het kan inderdaad soms gebeuren dat er door veranderingen in de productie sommige orders vroeger kunnen doorlopen. Onze levertermijnen zijn over het algemeen betrouwbaar, maar er kunnen soms uitzonderingen in plaatsvinden. Blij te horen dat je tevreden was van je bestelde product. Fijne dag nog verder! Billie
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit en snelle levering. Sturen B2B mails met tips en (vaak originele) ideetjes.
VerbeterpuntenNiet altijd de voordeligste internetdrukker en soms iets te weinig keuzemogelijkheden voor je drukwerk.
Beste, Bedankt voor je feedback. Wij proberen altijd de voordeligste prijzen aan te houden voor ons drukwerk in onze combinatiedruktechniek. Deze prijzen worden zo veel mogelijk herbekeken en aangepast om het zo voordelig mogelijk te houden. Wij nemen je feedback zeker mee. Fijne dag nog verder, Groetjes Billie
Pluspunten
SNELLE levering, vriendelijke en behulpzame klantenservice, handige informatie website, aanleveren van bestanden gaat vlot en overzichtelijk,...
Beste, Bedankt voor je positieve feedback, dat is altijd fijn om te lezen. Fijne dag nog verder, Billie