Pluspunten
Het product op zich was aanvaardbaar
VerbeterpuntenDe leveringen lijken nergens op!!! Te laat en niet betrouwbaar. Laatste keer was het 22.30u toen er aangebeld werd, we lagen al in bed!!!!! Vorige keren was het steeds te laat!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Contactname met de klant indien er problemen zijn met de bestelling en/of aanlevering van bestanden
VerbeterpuntenDe informatie op de productfiche's is niet altijd correct, gevraagde PDF bestanden kunnen niet gebruikt worden, voorgestelde TIFF bestanden worden geweigerd in de upload.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website, perfecte drukkwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Jullie verwijten we niets .jullie zijn behulpzaam en vriendelijk..van jullie zeg ik niets negatiefs het is de verzending dat niet in orde is.
VerbeterpuntenDe tweede doek is nog steeds niet toegekomen.het personeel van DHL doet blijkbaar de moeite niet als er ergens werken zijn.wij moeten ook omweg maken om op de bestemming te geraken
Pluspunten
sympathiek personeel, goede website, goede prijs
Pluspunten
Levering gebeurde sneller dan voorzien was
Pluspunten
goede bedrukking niks op aan te merken
VerbeterpuntenVeel beloven maar uiteindelijk uwe beloften niet nakomen
Pluspunten
Makkelijke communicatie, erg snelle levering, goede kwaliteit van geleverd product
VerbeterpuntenHert zou mooi zijn dat je - eens je bestanden geupload - zou kunnen zien hoe je bestelling er uit ziet. Eventueel deze ook enigszins aanpassen (grootte, c centreren ...°
Pluspunten
excellente service, topkwaliteit en snelle levering, gewoon helemaal top!
Plexiglas grondig kuisen voor het aanbrengen van een foto.