Pluspunten
prix et délais
Verbeterpuntenmême pas un regard sur le travail ... car nous avons tout jeté au conteneur !
Pluspunten
Eerste contact ivm aanlevering logo
VerbeterpuntenCommunicatie, stiptheid levering, betrouwbaarheid, ...
Pluspunten
kwaliteit, prijs, snelheid
VerbeterpuntenPostNL mag vervangen worden
ietsje onduidelijke site
Pluspunten
Alle andere punten dan het punt hiernaast
Verbeterpuntenleveringstijd bij dringende leveringen, maar dat is PostNL en daar valt allicht niet veel aan te doen
Pluspunten
Mooi en duidelijk gedrukt
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en correcte afhandeling
VerbeterpuntenUploaden van grotere bestanden verloopt niet altijd makkelijk
Pluspunten
Snel en vlot in communicatie.
VerbeterpuntenNiet meer werken via post.nl, Hier door is mijn pakket te laat geleverd waarbij ik extra had betaald voor snel levering. Ik hoop dat jullie een klacht neerleggen tegen hun service.
Pluspunten
Ik ben echt heel tevreden over Printdeal: bestelling plaatsen gaat heel vlot - indien je zelf eens een foutje maakt bij de bestelling dan helpen ze je direct verder - heel snelle levering
Pluspunten
Super service van de hulplijn, fijn om een rechtstreeks aanspreekpunt te hebben, prima service, snel en zeer betaalbaar! Dank je!!