Pluspunten
handige site
Verbeterpunten1. spanrekkers voor spandoeken zijn relatief duur tov andere leveranciers. Ik heb ze dan ook niet bij jullie besteld. 2. communicatie is goed, maar 11 mails gekregen van jullie ivm 1 bestelling: dat is van het goede te veel.
De prijs is merkelijk duurder tegenover een vergelijkbare bestelling eerder dit jaar. De vouwen zijn 3 mm verkeerd!
Pluspunten
- snelheid van werken - kwaliteit eindproduct
Verbeterpunten- zet ergens op de site dat bestanden op werkelijke grootte moeten worden aangeleverd - ik was me daar in eerste instantie niet van bewust: ik ging ervan uit dat jullie vectorieel zouden schalen.
Pluspunten
Alles was snel en kwalitatief geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
berijkbaarheid, service
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de order
Pluspunten
zeer snelle levering .
VerbeterpuntenHelaas ontbrak er een deel van mijn bestelling , anders had ik overal een 10 gegeven !
Pluspunten
Het is een super bedrijf. Ook voor het oplossen van de problemen
VerbeterpuntenMisschien beter geen verzendingen meer via post.nl Het is reeds de 2de keer dat mijn adres voor hun zogezegd niet bestaat. Denk dat die gewoon weigeren om het te leveren.
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenDe producten met meer zorg inpakken