Ik vind niet dat je iemand kan op oorhand laten betalen, een bevestiging krijgen van de bestelde producten en 2 dagen later telefoon krijgen dat de producten toch niet voorradig zijn. Ik had de keuze uit een aantal andere opties, waar ik niet achter stond, maar geen andere keuze had. Nog eens 3 dagen later krijg ik terug telefoon dat de levertijd zal overschreden zijn. Na veel zagen van mij blijkt het toch nog te lukken, maar ben ik die dag niet thuis bij de levering dan heb ik het niet op tijd. Alle, voor mij een teleurstelling, steeds met vistaprint gewerkt, iets duurder, maar wel meer te vertrouwen.
Pluspunten
goede kwaliteit en levering was prima. Ook het gemak van betalen viel op.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Als u een vraag stelt via mail of telefonisch) doen ze hun beste om die te beantwoorden
VerbeterpuntenDe software om de businees cards te designen laat een beetje te wensen over - niet mogelijk om opgeslaan ontwerpen te deleten - keuze uit fonts is beperkt (geen Bell MT bvb, ) en dat is soms een beperking als het merk / motto een bepaalde font gebruikt. - voor sommige fonts, bestaat de mogelijkheid om ze te italiciseren (oblique) - geen ruler (zoals bvb in Powerpoint) om de elementen op de kaarten precies af te lijnen (zoveel cm vanaf de marge bvb)
Pluspunten
mooie vlaggen. Zien er zeer degelijk uit. makkelijk om de vlag juist te hebben dankzij de tool! Leving volledig zoals gepland
Verbeterpuntenvlaggen zijn vrij duur. Maar is vergelijkbaar. Troef van de tool was wat bij ons de doorslag gaf (vooral als leek)
Pluspunten
Snel, efficient en goede kwaliteit
VerbeterpuntenVerticale voorzieningen voor banner ophanging zijn groter dan vermeld op de website, beetje jammer van de lasnaad in de foto...
Pluspunten
De kwaliteit van het drukwerk is fantastisch. De kwaliteit van de producten ook. De eenvoud waarmee de site werkt is zeker een goed punt.
VerbeterpuntenIn het ontwerp zat een fout tussen twee soorten zwart dit is nu ook duidelijk op het spandoek. Maar dat ligt meer aan mij dan aan jullie.
Pluspunten
proberen wel je klacht te behandelen, en je te helpen
Verbeterpuntenlevering is een groot minpunt. en kwaliteit mag ook iets beter zijn. foto was korrelig
Pluspunten
Steeds correct
Pluspunten
Vlotte levering, kwaliteitsproducten
Pluspunten
Komen beloftes na. Zijn flexibel. En de nazorg is heel goed. Zelfs bij kleine vragen.
VerbeterpuntenHet inpassen in het pdf bestand snap ik niet zo goed. Beter gewoon pdf doorzenden en de vergroting zelf doorvoeren. resultaat mag er wel wezen