Pluspunten
De prijzen zijn schappelijk maar komen niet overeen met de service die wordt geleverd.
VerbeterpuntenZe beschuldigden mij van een fout te hebben gemaakt terwijl dit NIET zo is. Ik bestelde nadien nog eens en heb voor de veiligheid het document twee keer nagekeken. Bij de levering van de trui merkte ik dat er weer een druk opstaat. Ik heb voor meer dan 480 euro besteld en ik kreeg een slechte service en beschuldigingen. Ik werd zeker 3-4 keer gebeld i.v.m. maten die niet in voorraad waren, ik ben heel flexibel geweest en ik ben grondig beu hoe dit bedrijf mijn geld gestolen heeft. De letters op de achterkant van de trui zijn wazig gedrukt en ook hierover werd ik niet ingelicht.
Pluspunten
Een zeer goed bedrijf om zaken met te doen. Als er vragen zijn proberen ze je zo snel als mogelijk te beantwoorden. Tevens heb ik geen enkele andere drukker gevonden met zo goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Nakijken op bestand voor de productie. Good kwaliteid. Sympathiek werkers die proberen om te begrijpen wat de klant wilt. Goed kennis van het Frans. We zijn heel tevreden.
VerbeterpuntenAls vaak, hat is moelijk om een antwoord te ontvangen als er is een communicatie via e-mail. Mijn e-mail worden door jullie ontvangen maar ik heb geen manieer op het te weten.
Pluspunten
Wegens een fout van van de distributeur zouden de banners die voor een event waren besteld niet op tijd geleverd kunnen worden. Tino heeft 's ochtends vroeg de banners hoogstpersoonlijk opgehaald bij de drukker en heeft ze nog vóór het event afgeleverd op locatie. Een fout waar Printdeal niks aan kon doen is perfect door ze opgelost en ons event heeft vloeiend plaats kunnen vinden. Service kán niet beter, bedankt!
Pluspunten
Na het uploaden gemerkt dat ik het verkeerde formaat van banner had besteld. Nieuwe bestelling gedaan en verkeerde werd vlot terugbetaald. Mooi resultaat en goede kwaliteit
Pluspunten
Over de hele lijn heel tevreden
Pluspunten
Eens je ontwerp voldoet aan de eisen, supermakkelijke upload en verloop van de bestelling.
VerbeterpuntenEen eigen ontwerpafdeling zou handig zijn voor leken als ik. Al was het maar om de juiste omzetting naar de juiste formats te doen.
Pluspunten
Levertijd
VerbeterpuntenDe kwaliteit kan verbeteren.
Misschien aangeven als er iets klein of onduidelijk is bij het maken van de proefdruk bv. recente bestelde etiketten zijn qua bedrukking klein uitgevallen. Groter lettertype zou duidelijker geweest zijn.
Pluspunten
Zeer tevreden met onze eerste bestelling. Er volgen er nog ..
VerbeterpuntenSimplificatie voor zeefdruk. Illustrator bestand maakt het minder toegankelijk.
Pluspunten
zeer behulpzaam en vriendelijk personeel geleverde stickers supermooi Financieel zeer voordelig Bestelling snel en efficient afgehandeld
Pluspunten
Snelle levertijd en goede kwaliteit voor weinig geld.
VerbeterpuntenDat men na het uploaden van een bestand, de afmetingen van de spandoek nog kan aanpassen.
Pluspunten
Het opmaken van de bestellingen verloopt duidelijk en makkelijk. Levertijden worden duidelijk aangegeven en gerespecteerd.
Pluspunten
snel, goede kwaliteit, duidelijke communicatie
Verbeterpuntenoverzichtelijkheid website niet hoeven printen van het afhaalticket
Pluspunten
goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Mogelijkheid tot snelle levering Via Facebook chat snel reactie gehad op mijn vraag
VerbeterpuntenIk koos initieel voor de optie om later te betalen. Blijkt dat het proces pas in gang gezet kan worden nadat de betaling werd gedaan.
Pluspunten
makkelijk snel goede afwerking aan scherpe prijzen